Gyerek 2020. augusztus 26.

A legvagányabb iskolatáskák a 2020-as tanévre

Fatima Gyerek 2020. augusztus 26.
Néhány nap múlva kezdődik az iskola, de még mindig nem késő bevásárolni a tanszereket. Most például nagyszerű iskolatáskákat gyűjtöttünk minden korosztálynak.

Sokan spórolnak az iskolatáskán, mondván változik a gyerek ízlése, úgyhogy a következő évre már lehet is újabbat venni. Mások szeretnek egyszer sokat költeni, bízva abban, hogy az adott darab akár évekig is kitart. Bármelyik csoportba tartozz, jelen cikkben olyan hátizsákokat mutatunk neked, melyek örökzöldek, tehát akár 5-10 év múlva is a “menő cuccok” közé tartoznak, ráadásul ezek legtöbbje most akciós az ecipő.hu-n. Akár 2-5, sőt 10 ezer forintot is megtakaríthatsz, ha most rendeled meg ezeket.

Iskolatáskák az új évre
Fotó: Startlap

 

Szettek a kicsiknek

Amikor kisiskolás gyereknek kell iskolatáskát választani, kerüljön a praktikum előtérbe. Mivel gyerekekről és jó sok felszerelésről van szó, jó, ha összepasszoló szettre esik a választás, ugyanis az ugyanolyan mintájú tornazsákot, táskát, tolltartót könnyen beazonosítja a kicsi, kisebb az esélye annak, hogy valamelyik elvész. A Mark 20 A jó választás lehet, hiszen az iskolatáskán kívül jár hozzá egy tolltartó, tornazsák, egy kulacs és egy uzsonnás doboz is. Maga a hátizsák 2 kamrás, oldalán kulacstartó és kis zseb is található. Ergonomikus hátkiképzés, állítható párnázott vállheveder, mellkasi pánt és még sok minden szolgálja a kényelmes és biztonságos használatot.

 

Mark 20 A 5 részes szett

Ár: 27 550 Ft.

Hirdetés

 

Egy kicsit kedvezve a fiúknak is, egy focis mintájú táskát ajánlunk. A főkamrát úgy méretezték, hogy elférjen benne akár a füzetbox is, de a kamra belső részében, egy átvarrt anyagban található a nagy hatékonyságú, de könnyű, ergonómiailag kiképzett alumínium váz, amely fiziológiailag alakítja a háti részt, ezzel is támogatja a gyermek gerincoszlopának és hátának fejlődését. Ennek köszönhetően a hátizsák kiválóan illeszkedik a gyermek hátához, főleg a gerincéhez és az ágyéki részhez. Az anatómiai kialakítás lehetővé teszi a levegő áramlását, s ez által a gyermek hátának izzadását csökkenti. A vállhevederek anatómiailag formázottak, párnázottak, a felső és az alsó műanyag kapcsok segítségével egyénileg állíthatók. A hátizsák része a mellkasi heveder is, amely a vállheveder fixálását biztosítja.

A középső kamra méreteit tekintve szintén nagy, és elfér benne bármelyik iskolai füzet vagy könyv, míg a harmadikban egy jól áttekinthető iratrendező található ceruzák, tollak, valamint mobiltelefon elhelyezésére, de van itt még műanyag kulcstartó és egy hálós zseb, ami cipzárral zárható. Egy palack tárolásához is alkalmas a gumírozott szegélyezésű cipzáros oldalzseb és a táskán található egy “hurok” is, amire a gyermekek előszeretettel akasztgatják kedvenc figurájukat.

 

Alfa 8 C 3 kamrás iskolatáska

Ár: 24 650 Ft.

Hirdetés

 

A nagyok kedvencei

Az eddig bemutatott darabokat leginkább elsőtől harmadik, negyedik osztályig javasolják, ötödiktől azonban már nem a praktikum kapja a főszerepet. A felsősök szeretik a vagány hátizsákokat a népszerű márkáktól, vagy a különleges modelleket, amikkel kitűnnek a tömegből – erre is hoztunk pár példát.

Sokan szeretik a DC holmikat, köztük a lenti hátizsákot, ami szürke, fekete és kék színben kapható. A fő fakkban elférnek a tankönyvek, illetve található itt egy tépőzáras laptopzseb, míg az elülső, kisebb zsebben lehet tárolni a pénztárcát, telefont, egyéb apróbb kacatokat. Nagy előnye, hogy az oldalán található italtartó.

 

Hátizsák DC

Ár: 12 710 helyett 10 160 Ft.

Hirdetés

 

Az előbbihez hasonló elrendezésű a Nike darabja, szintén egy nagy fakkba (laptopzsebbel) és egy kisebb, elülső rekeszbe lehet pakolni. Ez már sokkal több színben elérhető az ecipőn: rózsaszín, fekete, sötétkék, világoskék és zöld. 

 

Hátizsák NIKE

Ár: 9 920 helyett 7 420 Ft.

Hirdetés

 

A következő hátizsák eltér az eddigiektől: első ránézésre nem tűnik egy tipikus iskolatáskának, pedig egyre többen választják az ilyen fazonú darabokat. Három nagy előnye van: a nagy mérete, a csatokkal zárható rekeszek és a jó rendezettség. A két szemmel látható zseben kívül ugyanis számos más rejtekhely is van: a táska hátsó felén cipzárral nyitható fakk,  a nagy rekeszben kisebb zsebek és tartók – tehát minden megvan ahhoz, hogy jól el lehessen szeparálni a felszereléseket. 

 

Hátizsák DOUGHNUT

Ár: 32 415 helyett 22 420 Ft.

Hirdetés

 

Sok tinilány rajong a Kardashian-Jenner klánért, melynek két ifjabb tagja, Kendall és Kylie saját ruhamárkát dobott piacra. Ennek egyik darabja a lenti különleges hátizsák, melynek alakja, színe és anyaga sem szokványos. A nagyobb és kisebb rekeszen kívül egy tépőzáras laptopzsebet kapott a táskacsoda, mely a kamaszok nagy kedvence lehet.

 

Hátizsák KENDALL + KYLIE

Ár: 21 580 helyett 13 250 Ft.

Hirdetés

 

Végül ne feledkezzünk meg a fránya tesicuccról se, amit egy izzasztó tesióra után nem ajánlatos betenni a tankönyvek közé… 

 

Hátizsák NIKE

Ár: 5 430 helyett 4 080 Ft.

Hirdetés

Keresés az oldalon