Szépség 2018. november 15.

Idén sem hiányozhat az arany a sminkpalettánkból

bubba Szépség 2018. november 15.
Csak a saját ízlésünk szab határt abban, hogy mennyire szeretnénk ragyogni az évszakban, hiszen az idei ősz legfontosabb sminktrendje csillogás.

A bátrabbak kísérletezhetnek a diszkóhatású megoldásokkal, de a diszkrétebb sminkelés híveinek is érdemes beszerezniük néhány csillogó hatású terméket, egy kevés ragyogás is különlegessé teheti a hétköznapi, egyszerű sminket. A szemfestékek mellett a púdereknél is trendik a csillogó megoldások, amelyekkel a nyári ragyogásból is megőrizhetünk valamennyit. A bőrünk színárnyalatától függően a rezes és bronzos árnyalatokkal is érdemes kísérletezni a klasszikusnak számító arany mellett.

Highlighterek

Idén ősszel is hódítanak a highlighterek, így a bő termékválasztékból biztosan mindenki megtalálja a leginkább hozzá illő változatot.

Ha valaki túlzásnak érzi a metálos vagy csillámos sminktermékeket, annak tökéletes megoldás lehet a highlighterek használata, hiszen már egy kevéssel is diszkrét ragyogást kölcsönözhetünk kedvenc hétköznapi sminkünknek.

Csillogó szemhéjpúderek

Fotó: Thinkstock

Az igazi aranytól a rezes árnyalaton át a bronzig minden fontos, divatos árnyalat megtalálható ebben a palettában.

A matt és szatén textúrájú alapra igény szerint, illetve az alkalomhoz illően tehetünk a csillogó szemhéjpúderből, így variálva a különböző hatásokat.

Ragyogó púderek

Természetes ragyogó hatást kölcsönözhet az arcbőrünknek egy jól megválasztott púder a csillogó, fényvisszaverő pigmenteknek köszönhetően.

Fotó: Thinkstock

A kifutók világát már meghódították a merész, csillámos megoldások, így aki igazán trendi akar lenni a karácsonyi partikon az arcon és testen is kísérletezhet a gliterres festékekkel.

1. Mac Extra Dimension Skinfinish, 9500 Ft, 2. Pupa Milano Make Up Stories Palette Cosmic Quee, 7190 Ft, 3. NYX Face & Body Glitter, 2490 Ft, 4. Bobbi Brown, Nude Finish Illuminating Púder, 15 990 Ft

Keresés az oldalon