Aldi, Auchan, Penny Market, Tesco - ezek a legjobb akciók a héten

bubba 2019. február 11. Trending

Vészesen közelít a Valentin-nap, tapasztalataink szerint sokan az utolsó pillanatokban szerzik be kedvesük számára a meglepetést. Nekik (is) szeretnénk segítséget nyújtani az alábbi ötletekkel.

Első ajánlatunkat nem csak a szerelmesek ünnepe teszi aktuálissá, de a már szívmelengető közelségbe került tavasz is, kezdődik a virágszezon. Ha már unjuk a szekrények tetején porosodó régi vázákat, irány a Tesco, ahol egy darab áráért, mindössze 349 forintért most két darab F&F Home virágvázát vihetsz haza. Siess, az akció február 13-án zárul.

Férfiak számára mindenkor kitűnő ajándék a borotva, a Penny Marketben a 4 darabos Gilette Match3 Sensitive borotvabetét 3.999 helyett 2.599 forintért kapható. Ugyanitt a hölgyekre is gondoltak, a szintén 4 darabos Gilette Venus borotvabetétet -30%-os árengedménnyel, 2.499 forintért kínálják. Az akciók február 13-áig érvényesek.

Ha már egy korábbi cikkünkben egy jócskán leárazott Martello kapszulás kávéfőzőre hívtuk fel a figyelmet, nem hagyhatjuk, hogy a gép megporosodjon a konyhaszekrényen. Az Aldiban február 13-áig 699 helyett 599 forintért többféle Martello márkájú kávékapszula (10 darab/doboz) is kapható.

Mai utolsó ajánlatunk nem az a fajta ajándék, amit egy szekrényben dugdoshatunk az átadás pillanatáig, de hogy hatalmas segítség minden háztartásban, abban biztosak vagyunk. Az Auchanban február 20-áig 50 ezer forint árengedménnyel, 99.000 forintért kapható a Candy márkájú hőszivattyús szárítógép.

 

További rengeteg akciós termék egy helyen >>

Keresés az oldalon