A Wizz Air Velencében nyitotta meg új bázisát

Fatima
A légitársaság folytatja olaszországi terjeszkedését: 16 új útvonallal bővíti kínálatát.

A Wizz Air bejelentette hetedik olaszországi bázisának megnyitását a velencei Marco Polo Nemzetközi Repülőtéren. A Wizz Air 2 db Airbus A321neo repülőgéppel lesz jelen Olaszország egyik legfontosabb légiközlekedési piacán, 4 új belföldi és 12 nemzetközi járat indításával 9 országba repíti utasait, hogy az úti célok minél szélesebb választékát kínálja. Az új útvonalakra már 9,99 eurótól foglalhatók jegyek a wizzair.com oldalon vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül.

Hetedik olaszországi bázis

A Wizz Air Olaszországban 2004-ben kezdte meg működését és azóta több mint 40 millió utast szállított Olaszországból induló és az oda érkező járatain, mindezt több mint 200 útvonalon. A Wizz Air folytatja hálózatának fejlesztését, hogy még szélesebb csoport számára kínáljon megfizethető utazást. A velencei Marco Polo Nemzetközi Repülőtér a hetedik az elmúlt évben alapított olaszországi bázisok sorában (Milánó-Malpensa, Catania, Palermo, Bari, Nápoly és Róma-Fiumicino után), bizonyítva a légitársaság elkötelezettségét az ország iránt. A bázisnyitás nem csupán gazdasági növekedést jelenthet a régió számára, de 70 munkahelyet is kínál a légitársaságon belül, és több mint 800 álláslehetőséget teremt a kapcsolódó iparágakban. A 2 db Airbus A321neo repülőgéppel tizenhat új úti cél elérhető, olyan nagyvárosok, mint Cagliari, Nápoly, Lamezia Terme, Lampedusa, Casablanca, Reykjavík, Míkonosz, Szantorini, Fuerteventura, Tenerife, Palma de Mallorca, Tallinn, London-Luton, Tel-Aviv, Prága és Sharm el Sheikh.

Fotó: Wizz Air

A Wizz Air kiterjedt velencei hálózata támogatja a helyi turizmust, több tőkét teremt a régió számára, valamint összeköti Velencét 3 új és izgalmas célállomással.

Reykjavík, Tallinn és Fuerteventura most először elérhető el repülővel Velencéből.

A légitársaság mindeddig tíz járatot üzemeltetett a velencei Marco Polo Nemzetközi Repülőtérről Catania, Tirana, Kisjenő, Szkopje, Bukarest, Kolozsvár, Jászvásár, Temesvár, Szentpétervár és Kijev-Zhuliany repülőterére.

Kedvezményes jegyek a Discount Club tagjainak

A Wizz Air nemrég vezette be Olaszországban a belföldi járatokra szóló Wizz Air Discount Club szolgáltatását. Az egy évre szóló tagság kedvezményt biztosít minden belföldi Wizz Air járatra váltott, 14.99 euró feletti jegyárra, valamint 2 euró kedvezményt kapnak a tagok a WIZZ Priority elsőbbségi szolgáltatás árából is (elérhetőségtől függően). A belföldi Wizz Air Discount Club éves tagsági díja 19,99 eurótól elérhető.