Will Smith visszatért, Budapesten a világ szeme

Startlap Utazás
Ekkora reklámot rég kapott a magyar főváros.

Pár hónappal a Gemini Man budapesti forgatása után Will Smith visszatért a magyar fővárosba, hogy bemutassa legújabb filmjét. Az amerikai színész annyira élvezte a nálunk töltött időt, hogy most nem csak a filmet, hanem Budapestet is megmutatja világszerte a közönségnek – írja a Magyar Turisztikai Ügynökség közleményében.

Ez az első alkalom, hogy egy ilyen nagyköltségvetésű filmet még a világpremier előtt Budapesten nézhetnek meg a magyar rajongók.

A film elkészítésében több magyar szakember részt vett, és számos alkalommal találkozhatunk az alkotásban Budapest közismert, gyönyörű helyszíneivel.

MTI/Kovács Tamás

A Magyar Turisztikai Ügynökség közleményében kiemeli, hogy a Gemini Man alkotóinak látogatását kísérő nemzetközi médiaérdeklődés nagyszerű lehetőség Budapest számára, hogy meg tudja mutatni: milyen gyönyörű város és milyen jó vendéglátó.

 

View this post on Instagram

Back in Budapest for 51!! #geminiman

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

 

A film alkotóinak programja során a rajongók várhatóan Budapest ikonikus helyszínein találkozhatnak majd a Will Smith-szel, így fővárosunk nevét és elképesztő látványát azok is megismerik, akik eddig esetleg keveset tudtak róla – olvasható a közleményben. 

A filmet október 10-től vetítik a magyar mozik. Íme, az előzetes: