Belföld 2020. október 26.

Így változik a buszmenetrend november 1-jei ünnepnapokon és az őszi szünetben

Fatima Belföld 2020. október 26.
Október 26. és 30. között a tanítási szünetben érvényes menetrend, az ünnepi hétvégén pedig az alábbi feltételek szerint közlekednek az autóbuszok.

Október 31-én, szombaton a szabadnapoknak, november 1-én, vasárnap a hét első munka és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti napnak megfelelően indulnak a járatok – közölte a Volánbusz Zrt. A társaság a most következő hosszú hétvégén is fokozott figyelemmel kíséri a járatok telítettségét, és mindent megtesz a kényelmes és biztonságos utazás biztosítása érdekében. November 2-án, hétfőn már a tanítási napokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok.

Jó tanácsok utazóknak

A hosszú hétvégén és az őszi szünet ideje alatt az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a társaság honlapján, valamint érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online és mobilon is kényelmesen megváltható. A Közlekedési Mobiljegy és társalkalmazásaiban vásárolt teljes árú, 50%-os és 90%-os helyközi (távolsági) menetjegyekre, valamint a menetjegyekhez megvásárolt kiegészítő jegyekre 5% kedvezményt biztosít a Volánbusz. Az elektronikus jegyvásárlás további részleteiről a Volánbusz és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. weboldalán tájékozódhatnak az utasok.

A Volánbusz Zrt. Széna téri autóbusz végállomása (MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba).

Emellett továbbra is arra kérik utasaikat, hogy tartsák be a közegészségügyi előírásokat, és ne feledjék el, a maszk használata nemcsak a közösségi közlekedési eszközökön, hanem azon állomási és megállóhelyi helyiségekben is kötelező, ahol az utas a felszállás előtt vagy után tartózkodik.

Keresés az oldalon