Tippek 2020. április 12.

Virtuálisan jógázhatsz a San Antonio-i állatkert lakóival

Balázs Tippek 2020. április 12.
A San Antonio-i állatkert streamelt jógaórái gondoskodnak a napi mozgásról.

Ez a mostani otthonmaradós időszak nem csak az extrovertált felebarátaink számára jelentheti a földi poklot, hanem azoknak is kellemetlen, akik a fizikai fittségüket szeretnék megőrizni.

Ebben segít most a texasi San Antonio állatkertje, ugyanis mostantól onnan jelentkezik rendszeresen streamen közvetített, online jógaóráival Heather Love oktató. A projekt a Zen Zoo nevet kapta, hiszen az elmélyülést állati aláfestéssel tehetjük meg, hiszen közben mindenféle medvéket, farkasokat, oroszlánokat és egyéb élőlényeket nézegethetünk.

Az állatokkal való jógázás egyébként elég menő trenddé vált az utóbbi időben, létezik alpakák, kecskegidák, de még lemurok között készült verziója is.

Love olyan gyakorlatokat mutat be, amelyeket mindenki bátran utána csinálhat, függetlenül attól, hogy mennyire mélyült el korábban a jóga birodalmában.

Amiatt sem kell aggódni, hogy a bemutató a látogatások rovására menne, hiszen a San Antonio-i állatkertet csak úgy, mint minden egyéb szórakoztató létesítményt bezártak a járványveszélyre való tekintettel. A Zen Zoo minden nap élőben jelentkezik, ezt a Facebook-oldalukon tekinthetitek meg, illetve ha a korábbi foglalkozásokra is kíváncsik vagytok, akkor ezeket eléritek az állatkert Youtube csatornáján.

 

(Via)

Keresés az oldalon