Világ 2021. január 23.

Virtuális túrát tehetsz a japán Super Nintendo Worldben

Fatima Világ 2021. január 23.
A két évvel ezelőtti bejelentése óta a rengeteg lelkes rajongó várja a legújabb híreket a Super Nintendo Worldről. A világ első, a imádott játékainkon alapuló vidámparkja nemrég közölte: február 4-én nyitja meg a kapuit egy interaktív Mario Kart utazással.

Az Oszakában található park életre kelti azokat a világokat, karaktereket és kalandokat, melyeket a játékosok az évek során megszerettek: Mario Kate és Yoshi témájú túrákat és látnivalókat, valamint éttermeket, üzleteket és egyéb élményeket kínál. A színes és interaktív terület egy új vidámparki élményt nyújt, ami lehetővé teszi a vendégek számára, hogy elmerüljenek a játékok világában egy olyan Power-Up Band segítségével, amely életre kelti a játékmenetet és lehetővé teszi számukra a pontszámok megőrzését. Azok a vendégek, akiknek Power-Up Bandje van, virtuális érméket és egyebeket is gyűjthetnek – írja a Lonely Planet.

Power Up Band / Fotó: Buddhika Weerasinghe/Bloomberg via Getty Images

A Universal Studios Japan nemrégiben közzétette a Mario Kart új felvételeit: Koopa’s Challenge utat, valamint új képeket – többek közt a Bowser-kastély belsejéről. 

Super Mario Kart / Fotó: Soichiro Koriyama/Bloomberg

A Universal Studios Japan jelenleg korlátozott kapacitással működik, és szigorú intézkedéseket hajt végre a COVID-19 terjedésének megakadályozása érdekében. A látogatóknak bőséges személyes teret biztosítanak, a népszerű látnivalók várakozási ideje viszonylag rövid. Az egyes látványosságok várakozási ideje valós időben ellenőrizhető egy alkalmazás segítségével, a park pedig azt kérte, hogy a látogatást tervezők vegyék igénybe az online jegyáruházat, hogy megkönnyítsék a bejáratot.

Bowser szobra / Fotó: Soichiro Koriyama/Bloomberg via Getty Images

Azok, akik nem tudnak személyesen ellátogatni a parkba, virtuális túrát tehetnek. További információ a hivatalos Universal Studios Japan weboldalon érhető el.

Keresés az oldalon