Világ 2020. november 25.

Meghosszabbítja díjmentes átfoglalást a Ryanair

Fatima Világ 2020. november 25.
Ha mégsem tud útra kelni az utas, szabadon átteheti foglalását egy másik időpontra.

A Ryanair bejelentette, hogy meghosszabbítja a repülőjegy módosításának díjmentességét minden olyan ügyfél számára, aki 2020. decemberében és 2021. januárjában foglal. Ez nyugalmat és nagyobb rugalmasságot biztosít a Ryanair ügyfeleinek, ha utazási terveik megváltoznának, díjmentesen módosíthatnak 2021. szeptember 30-ig.

Fotó: John Keeble / Getty Images).

Azok a vásárlók, akik decemberben és januárban foglalnak, de nem tudnak a tervezett időpontban utazni, könnyen megváltoztathatják járatukat – gond nélkül új időpontra költöztethetik szeptember 30-ig. A változtatásokat legalább 7 nappal az eredeti foglalás indulási dátuma előtt el kell végezni – közölte a Ryanair. A Ryanair marketing és digitális igazgatója, Dara Brady elmondta:

“Változnak a tervek, így annak érdekében, hogy minél nagyobb rugalmasságot és bizalmat nyújtsunk ügyfeleinknek, meghosszabbítottuk a járatváltási díj elengedését az összes decemberi és januári foglalásra. Az ügyfelek magabiztosan foglalhatnak kirándulásokat karácsonyra, húsvétra és nyárra, tudván, ha el kell halasztaniuk utazási tervüket, akkor nulla módosítási díjjal átköltöztethetik egy másik időpontra. Az ügyfelek most tervezhetik a családi összejöveteleket karácsonykor, vagy a húsvéti / nyári szünet foglalásait biztonságban, annak tudatában, ha a tervek megváltoznak, további  díjak nélkül áthelyezhetik járataikat”.

 

Keresés az oldalon