Világ 2021. július 13.

A Ryanair 2000 pilótát keres

Fatima Világ 2021. július 13.
A Ryanair 2000 új pilóta toborzását jelentette be a következő 3 évre, miközben talpra áll a Covid-19 járvány okozta mélypontról.

A Ryanair megkapta első Boeing 737-8200 Gamechanger repülőgépét, amely segít csökkenteni a költségeket, az üzemanyag-fogyasztást, valamint a zaj- és CO2-kibocsátást. Az új repülőgépekbe történő beruházás segíti a Ryanair környezetvédelmi elköteleződését, hogy Európa legzöldebb, legtisztább nagy légitársaságává váljon. Tapasztalt pilóták számára is izgalmas lehetőségeket kínál: nagyszerű fizetéssel, kiemelkedő karrierépítési opciókkal és világszínvonalú továbbképzéssel várja őket. Lehetőséget teremtenek az első tisztek pótlására, új kadétpilóták képzésére, akik elindíthatják pilóta karrierjüket a Ryanairnél és fejlődhetnek – írja közleményében a légitársaság.

Már tervezik a visszatérést

A tanfolyamok még idén megkezdődnek, 2022 nyarát már készenlétben akarják várni. A Ryanair együttműködik a dublini Airline Flight Academyvel a Boeing 737-es tanfolyamok lebonyolítása érdekében. A törekvő pilóták megnézhetik a careers.ryanair.com/pilots webhelyet is, ahol bővebb információt találnak a Ryanair mentorált képzési programjairól.

A Ryanair légitársaság Boeing 737-ese (Fotó: Getty Images).

Darrell Hughes, a Ryanair munkatársa elmondta: „Mivel több mint 210 Boeing 737-8200 típusú repülőgéppel szállítunk, a Ryanair a következő 3 évben több mint 2000 pilótát toboroz a növekedés miatt létrehozott pozíciók betöltésére. Nagyszerű hír a tapasztalt és feltörekvő pilótáknak, de a saját pilótáinknak is. A világjárvány során a Ryanair szorosan együttműködött az alkalmazottaival a munkahelyek megmentése érdekében, és örömmel kezdjük el tervezni a növekedés visszatérését az elkövetkező években, amikor felépülünk a Covid-19 válságból és újra 200 millió vendéget szállíthatunk.”

Keresés az oldalon