Fizetőssé tették a Normafa sípályáit

Pitz Dániel
A próbaidőszak után már csak belépőjegy megvásárlásával lehet használni a Normafa Park sípályáit, viszont meglehetősen kedvező áron váltható meg a karszalag.

Véget ért a Normafa Park Sífutópályán az ingyenes próbaüzem, ezért február 15-től már csak karszalag vásárlásával és viselésével lehet azokat használni.

A Vasas Síházban a földszinti kölcsönző és síbárban megvásárolható, egész napra érvényes karszalaggal az este kivilágított pályát, valamint a Vasas síházban a földszinti öltözőket és mosdót is igénybe lehet venni – írja a sielok.hu.

A Vasas megújult síháza a Normafánál
A Vasas megújult síháza a Normafánál (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A legtöbb sípályához képest igen kedvező áron, mindössze 2 ezer forintért lehet megvásárolni az egész napos belépőt. A 18 éven aluliaknak és a XII. kerületi lakosoknak pedig csak ezer forintot kell fizetni. A pálya hétfőtől csütörtökig 20:00 óráig, pénteken, szombaton és vasárnap 22:00-ig van kivilágítva .

A szánkópálya viszont továbbra is ingyenesen használható.

Mielőtt útnak indulunk, mindenképp érdemes megnézni a sielok.hu oldalon a hó vastagságát, hiszen a következő napokban erőteljes felmelegedés jön, ami miatt a mostani 45-85 centiméteres hó is gyorsan eltűnhet.