A dzsungel felett vezet át Florida különleges kalandpályája

Pitz Dániel
Elképesztő kalandban lehet része annak, aki félelmét hátrahagyva kipróbálja az ősszel átadott dél-floridai, légi kalandpályát.

A Miami mellett található Watson-szigeten nyílt meg az a különleges kalandpálya, ahol a trópusi növények lombkoronái között úgy érezhetjük magunkat, mint ha a dzsungel tetején lennénk

Dél-Florida első és egyetlen légi kalandparkja az ősszel nyitott meg és az egyik 20 méter magas pályájáról csodálatos kilátás nyílik Miami kiemelkedő épületeire, valamint a Biscayne-öbölre – írja a Travel + Leisure.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Treetop Trekking Miami (@treetoptrekking_miami) által megosztott bejegyzés

Életre szóló élmény kicsiknek és nagyoknak

A Watson-szigeten található parkban akár már 5 éves kortól ki lehet próbálni a három különböző pályát. Összesen hét drótkötélpálya és 55 különféle elem, többek között függőhíd és Tarzan-stílusú hinta is várja azokat, akik a tériszonyukat és saját félelmeiket hátrahagyva kipróbálnának egy életre szóló kalandot. 

Indulás előtt egy alapos tájékoztatást követően mindenki kap egy sisakot, valamint egy hevedert, amivel minden pillanatban biztosítják a résztvevők testi épségét. Ráadásul sietni sem kell, mindenki a saját tempójában haladhat végig a pályákon – olvasható a cikkben.

A 6 hektár nagyságú Treetop Trekking Miami a Jungle Island területén található, ahol a vadon élő állatokkal közelebb is megismerkedhetnek az oda látogatók: makikkal, leguánokkal és gibbonokkal is találkozhatnak.