Félmilliónál is drágább egy éjszaka London új luxusszállodájában, fotókon a pazar hotel

190 szobával, 25 luxusrezidenciával, medencével és privát moziteremmel várja London legújabb ötcsillagos luxusszállodája, a The Peninsula a vendégeit.

Mindössze néhány lépésre a Buckingham-palotától nyílt meg London legújabb luxusszállodája, a The Peninsula. A helyszín keresésétől a vendégek fogadásáig nem kevesebb, mint 30 év telt el – írja a CNN.

Ázsia egy leghíresebb szállodacsoportjának ötcsillagos hotelje szeptember 12-től fogadja a vendégeket a brit főváros Belgravia negyedében. Az épület 190 szobával, 25 luxusrezidenciával, egy tetőtéri étteremmel és egy 25 méter nagyságú, fedett medencével várja a vendégeket. A The Peninsula Boutique and Caféban pedig a hagyományos brit és ázsiai konyha különlegességeit is megtalálhatják az odaérkezők.

Félmilliónál is drágább egy éjszaka London új luxusszállodájában, fotókon a pazar hotel

Fotó megosztása:

A szobák egyedi bútorokkal, textilekkel és műalkotásokkal vannak berendezve. Méreteik 51 és 59 négyzetméter között mozognak. A legtöbb szobában a padlótól a plafonig érő ablakok vannak, amik a Wellington Arch diadalívre és a történelmi Belgraviára néznek.

A szálloda legnagyobb helyisége a Szent György bálterem, amihez két lift is tartozik és amiben egyszerre 450 embert tudnak fogadni. Ezzel alkalmas bankettek vagy esküvők megtartására is. A kisebb konferenciatermek mellett még egy 15 fős moziterem is a vendégek rendelkezésére áll.

Drága luxus

Az ötcsillagos hotel november végéig egy kedvezményes bevezető árral várja a vendégeket, de ennek összege is

egyetlen éjszakára 1300 fontba, közel 580 ezer forintba kerül.

Aki erről lemaradt, az még nagyobb összegért látogathatja a későbbiekben a The Peninsula épületét.