Kordával repültek egy kört a szerencsések

Startlap Utazás
Hölgyeim és Uraim, itt nem a kapitány beszél! - a népszerű zenész sajátságos humorával köszöntött mindenkit a fedélzeten.

Csak a tuti a biztos: nem is kockáztatott a Budapest Airport, mikor az újra hadrendbe állított Ferihegy reklámozására Korda Györgyöt kérte fel. A több, mint fél évszázada töretlen népszerűségnek örvendő énekes leporolta hát a Reptér című dalát, elkészítette a 2021-es verzióját, aztán a YouTube segítségével újból slágert csinált belőle. 

 

A Budapest Aiport tudta még ezt is fokozni, amikor sétarepülést hirdettek, melynek során a legszerencsésebbek Korda György és Balázs Klári társaságában emelkedhettek fel egy egy Boeing 737-800 fedélzetén, hogy Budapest látképében gyönyörködhessenek.

A Blikk.hu cikkéből kiderült, hogy a felemelkedés után fel is csendült a Reptér című sláger a hangszórókból, aztán kisvártatva megjelent Korda György, aki mondanivalóját azzal kezdte: Hölgyeim és Uraim, itt nem a kapitány beszél! Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy együtt utazhatok, Önökkel, Veletek, nagyon köszönöm a fogadtatást, a fogadtatását a Reptér című dalunknak, ami reményeim szerint a reptér Himnusza lesz, és ami az ici-pici izgalmat, ami mindenkiben megvan felszálláskor, feloldja. De legfőképpen szeretném megköszönni azt a sok szeretetet, amit kaptam tőletek azon szerény hatvan év alatt, amióta énekelek” .

A rövid repülőútról készült videót itt lehet megtekinteni.