5 ok, amiért érdemes hotelben tölteni a téli ünnepeket

Szponzorált tartalom
Az ünnepi időszak jellemzően a stresszről, rohanásról és kapkodásról szól. Ennek azonban nem kell így lennie! A legegyszerűbb módja, hogy megszabaduljunk ezektől, ha a téli ünnepeket egy szállodában töltjük pihenéssel.

Mindannyian szeretnénk, hogy az év végi ünnepi időszakot, a karácsonyt, a szilvesztert elsősorban a nyugalom és a béke lengje körbe. Ehhez képest az év vége jellemzően még mindig  a „kinél töltjük a karácsonyt?”, „mi legyen a menü?”, „hány vendéget várunk?”, „ki mosogatja el a koszos edényeket?” kérdések körül forog. Épp ezért nem meglepő, hogy sokan – az elmúlt évek statisztikái alapján ráadásul egyre többen – döntenek úgy, hogy ezt az időszakot inkább szállodában töltik. Ez érthető is, hiszen így mentesülnek az előbb említett kérdésektől, a karácsonyi rohanástól, a vendégvárással járó stressztől, a boltokban feltorlódó tömegtől – egyszóval mindentől, ami felesleges idegeskedést, frusztrációt és végső soron az ünnepi hangulat teljes hiányát jelentené. Most összegyűjtöttünk öt olyan érvet, amiért megéri az otthoni idegeskedést a nyugodt és pihentető szállodában eltöltött ünnepi időszakra cserélni.

Kiszakadni a hétköznapokból

Az ünnepek lényege – a természetüknél fogva – épp az, hogy fontosabbak és meghatározóbbak az egyszerű mindennapoknál. Ahhoz pedig, hogy megtapasztaljuk, hogy milyen kilépni a napi rutin mókuskerekéből, tökéletes lehet egy kis levegőváltozás is. Arról nem is beszélve, hogy mivel a legtöbben a rutinok és a családi hagyományok alapján szervezzük meg és töltjük el az ünnepi időszakot, épp emiatt az ebből való kiszakadás biztosan olyan emlékezetes lesz, amire évek múlva is szívesen gondolunk majd vissza.

Karácsonyi dekoráció a Hotel Caramellben
Karácsonyi dekoráció a Hotel Caramellben

5 ok, amiért érdemes hotelben tölteni a téli ünnepeket

Karácsonyi dekoráció a Hotel Caramellben
Karácsonyi dekoráció a Hotel Caramellben
Karácsonyi dekoráció a Hotel Caramellben
Fotó megosztása:

Spórolni az idővel és a költségekkel

Az év végét jellemző hektikus, sokszor kaotikus készülődés egyértelműen sok felesleges stresszel jár, de nem csak az idegeskedéssel, hanem gyakran az időnkkel is alaposan megfizetünk azért, hogy minden tökéletesen alakuljon az ünnepi időszak alatt. Egy szállodában viszont például senkinek nem kell a nagytakarításon aggódnia, vagy azon, hogy ki és mit főz majd, arról nem beszélve, hogy az ehhez szükséges bevásárlással sem kell bajlódni, amivel rengeteg időt és stresszt spórolhatunk meg magunknak és a családunknak. A bükfürdői Hotel Caramell Premium Resort karácsonyi csomagjában például bőséges reggeli és vacsora várja a vendégeket, délutánonként pedig a szálloda saját, házi készítésű süteményei között válogathatnak – ha csak egy napra lebontjuk, hogy mennyi időbe, pénzbe és nem mellesleg stresszbe kerülne mindezt otthon megteremteni, máris látjuk, hogy miért jó választás egy szállodai karácsony és szilveszter.

Exclusive karácsony

Az év legszebb ünnepén számos meglepetéssel, szívet melengető programokkal kedveskedünk vendégeinknek.

Hirdetés

Ajándéknak is tökéletes

A készülődés, a díszítés, a sütés-főzés mellett az ünnepi időszak egyik legnagyobb stresszfaktora kétségtelen a megfelelő ajándék kiválasztása – főleg, ha az utolsó pillanatra hagyjuk a dolgot. Egy szállodai foglalás ezen is képes segíteni, hiszen egy pihentető kikapcsolódásnál nehezen találunk jobb ajándékot. Arról nem is beszélve, hogy egy utazás még jobban összehozhatja a családot, miközben megismerhetjük hazánk lenyűgöző, kevésbé ismert tájait. Mindemellett a legtöbb hotel és szálloda ma már olyan wellness-részleggel is rendelkezik, aminek a használata ellazítja a testet és a lelket és a használata benne is van a szoba árában. Ilyen például a tökéletes nyugalmat biztosító  ZEN SPA, vagy a Silent Zone – Thermal&SPA a Hotel Caramell esetében, ahol egyébként arra is van lehetőségünk, hogy  nem csupán magunknak, de az ismerősöknek, szeretteinknek egy kétéjszakás, háromnapos wellnesshétvégére szóló ajándékutalványt vásároljunk.

Élményt ajándékba

Mi lehetne szebb meglepetés, mint az utazás élménye! Lepje meg szeretteit egyedi ajándékutalvánnyal!

Hirdetés

Élvezni az ünnep minden percét

A karácsony és a szilveszter jellemzően óriási stresszel jár, ami elsősorban abból adódik, hogy magunk, a családunk és az ismerőseink miatt szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen. És mint ahogy az lenni szokott: soha, semmi nem lesz tökéletes; kiég az égősor, felborul a karácsonyfa, odaég a főétel, üvöltetik a szomszédok a zenét, egyszóval kismillió dolog lehet, ami tönkremehet és jellemzően tönkre is megy. Szerencsére egy szállodában ezek miatt egyáltalán nem kell aggódnunk: itt nem nekünk kell odafigyelni minden apró részletre, nem nekünk kell helyrehozni, ha valami elromlik, így tényleg semmi másra nem kell ügyelni, csak arra, hogy élvezzük minden percét az ünnepnek és erőt gyűjtsünk az új évre.

Termál
Termál

5 ok, amiért érdemes hotelben tölteni a téli ünnepeket

Termál
Termál
Masszázs a Hotel Caramellben
Sószoba a Hotel Caramellben
Szauna a Hotel Caramellben
Szállodai szoba a Hotel Caramellben
Fotó megosztása:

Minden program egy helyen

Szilveszterkor – a karácsonytól eltérően – a kevésbé meghitt hangulaté a főszerep, ez az ünnep sokkal inkább szól a féktelen ünneplésről, bulizásról, a hajnalig tartó táncról és szórakozásról. Egy hotelben mindezt egy helyen megtalálhatjuk, ráadásul ebben az esetben sem nekünk kell a hagyományos lencsét elkészíteni, ami megint csak sok terhet képes levenni az ember válláról. Az pedig külön plusz, hogy egy szállodában az új évet köszöntő ünnepléssel járó rendetlenség, üres üvegek, felhalmozódott szemét eltakarítása sem a mi dolgunk. Ráadásul például a bükfürdői Hotel Caramell szilveszteri programjában a hagyományos újévi menü mellett, tűzijáték és koncert is várja a látogatókat. Így nincs más dolgunk, mint egy hatalmasat bulizni és utána visszavonulni a szobánkba kipihenni az újévi ünneplést. 

Fergeteges évbúcsúztató a Caramellben

Számos meglepetés felel a jó hangulatért szilveszterkor: tűzijáték, újévi fogások, ünnepi koncert.

Hirdetés