Belföld 2020. december 01.

Keressük az ország legszebben kivilágított települését - Nevezd egy fotóval a lakóhelyed!

Startlap Utazás Belföld 2020. december 01.
Advent első vasárnapján felgyúltak a karácsonyi fények, a városok, falvak utcái ünnepi díszbe öltöztek. Egy fotópályázat keretein belül szeretnénk megtalálni ˝Az ország legszebben kivilágított települését˝. Vajon a te lakóhelyed lesz az? Mutatjuk, hogyan nevezheted!

Idén sajnos elmaradnak a karácsonyi vásárok, a színes forgatagok, de az ünnepi fények országszerte felgyúltak advent első vasárnapján, mi pedig igyekszünk idevarázsolni a hangulatot ebben a nehéz helyzetben is. A Startlap Utazás rovata fotópályázatot hirdet Karácsonyi fények” témakörben, egyúttal keresi az ország legszebben kivilágított települését.

Ünnepi díszkivilágítás Debrecen belvárosában advent első vasárnapján, 2020. november 29-én. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Arra kérünk, hogy készíts egy fotót a karácsonyi fényekben ragyogó lakóhelyedről. Lehet ez egy szépen kivilágított utca, vagy például egy hangulatos köztéri dekorációkkal díszített tér, a lényeg, hogy a fotóval mutasd be a település egy ünnepi díszbe öltözött részét.

Ha nevezni szeretnéd a lakóhelyed, akkor kérjük, hogy a fotót küldd el szerkesztőségünknek az utazas@startlap.hu e-mail címre, a tárgy mezőben tüntesd fel a “Karácsonyi fények” jeligét, az üzenetben pedig írd meg, pontosan hol készült a felvétel. 

Beküldési határidő: 2020. december 21., hétfő 12.00 óra

A beérkezett fotókra a Facebook-oldalunkon indul majd a szavazás,

olvasóink választhatják ki, hogy melyik kép legyen a nyertes, ezáltal pedig “Az ország legszebben kivilágított települése” címet is megszerzi a lakóhelyének.

Az első öt helyezett Startlapos ajándékcsomagot nyer. A pályázat részvételi szabályzatát itt  olvashatod, további infókkal pedig jövünk majd a beküldési határidő után.

Keresés az oldalon