Belföld 2021. április 02.

Meghosszabbították a téli síszezont a Mátraszentistváni Síparkban

Fatima Belföld 2021. április 02.
Aki még utoljára szeretne egyet siklani, annak a Mátrában lesz lehetősége rá.

Frissítés:

“Sarkvidéki eredetű levegő érkezik! Hidegbetörés és országos havazás miatt meghosszabbítjuk a téli szezont, az utolsó sínap: április 8. csütörtök! Ezzel a 130 napos rekorddal zárul az idei téli szezon Magyarországon! A Sípark történetében ez a leghosszabbra nyúló síszezon. Kedd hajnalban újabb havazás érkezik, aznap a sípálya reggel 10-kor nyit és 16:30-kor zár, ÉMÁSZ áramváltó csere miatt. Többi napon nyitva: 8:30-15:30! Sípark COVID-19 protokollt kötelező betartani, a szabályok megszegése esetén a Sípark személyzetének joga van kizárni a létesítmény területéről: www.sipark.hu Kölcsönző, Síiskola: SZÜNETEL” – írta közösségi oldalán a Mátraszentistváni Sípark.

‼️Rendkívüli hírek‼️Sarkvidéki eredetű levegő érkezik! Hidegbetörés és országos HAVAZÁS ❄️ miatt meghosszabbítjuk a téli…

Közzétette: Sípark Mátraszentistván – 2021. április 4., vasárnap

 

Április 5-ig lehet síelni a Mátraszentistváni Síparkban, tehát húsvéthétfő lesz az idei szezon utolsó üzemnapja. A pályák mindennap 8:30-tól -15:30-ig vannak nyitva és utószezoni jegyárak vannak érvényben. A hó nem akadály, sőt: nagyon sok hótartalék van még a pályán, a hóvastagság csütörtök délután 30-50 centiméter. Az átlagosnál több hó van a Panorámalifthez vezető 4-es pályán – közölte a Síelők.hu-val Erbeszkorn Tamás, a Sípark sajtófőnöke.

HÚSVÉTI HÉTVÉGE és HIDEGFRONT a Síparkban! 🐰🏔🇭🇺 A legfrissebb előrejelzések szerint nagypénteken hidegfront érkezik…

Közzétette: Sípark Mátraszentistván – 2021. március 29., hétfő

 A hüttében csak elvitelre lehet vásárolni, így kínálják a gőzgombócot és a sztrapacskát is. A kölcsönző és a síiskola szolgáltatás átmenetileg szünetel. Továbbra is érvényes a Sípark COVID-19 szabályzata, melyet kötelező betartani, megszegésük esetén a Sípark területét el kell hagyni!

Getty Images

Keresés az oldalon