Hévízről és Debrecenből indít új járatot a Wizz Air

Startlap Utazás
Három magyar érdekeltségű járattal bővíti kínálatát a légitársaság, Dortmundot és Hévízt is összekötik légvonalban.

A Wizz Air bejelentette, hogy három magyar érdekeltségű járattal bővíti kínálatát. Júniustól az utazni vágyók Debrecenből repülhetnek Burgasz repülőterére, valamint Korfu kapui is megnyílnak a Wizz Air utasai számára. Ezen felül a légitársaság Dortmundot és Hévízt is összeköti légvonalban. A jegyek már foglalhatók a nyári időszak járataira – olvasható a légitársaság szombati közleményében.

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt: a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak az utasok a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül.

Hévízről és Debrecenből indít új járatot a Wizz Air
Hévízt és Dortmundot összekötik légvonalban. Fotó forrása: Wizz Air

A Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt. Bár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon – a légitársaság továbbra is előírja az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.