Kiderült, mikor nyit az ország legdrágább fürdője

Egy felnőtt belépőjegy 9700 forintba kerül majd az új győri fürdőkomplexumban, amivel a strandot, az élményfürdőt és a gyógyvizes medencéket is használni lehet.

A nyár elején megnyitják a világ első hét tengeri csillagos vízi élményparkját, a győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdőt. A komplexumban összesen 21 medence, valamint egy japán stílusú szaunavilág is helyet kap – írj a 24.hu.

Európa egyik legkorszerűbb és legnívósabb élményfürdője a jegyárait is nyilvánosságra hozta a napokban.

Kiderült, hogy a strandfürdő június 17-én nyitja meg kapuit.

 

Ennyibe kerülnek a jegyek

A felnőtt belépőjegy 9700 forintba fog kerülni, amivel a strand, élményfürdő és a gyógyvizes medence is használható. Győri lakcímkártyával rendelkezők kedvezményt kapnak, nekik egy belépőjegy 5800 forintba fog kerülni.

A nyugdíjas- és gyerekjegy 7 300 forint lesz. A nyugdíjas korú és 18 év alatti győrieknek viszont ez az ár kedvezményesen 4380 forint lesz.

Az a felnőtt, aki csak a termálmedencét és az uszodát használná, 6500 forintért válthat jegyet. A 14-18 év közötti, valamint nyugdíjas jegy ez esetben 3120 forint.

Lehetőség lesz csak az uszoda használatára, ez esetben a felnőtt jegy 3500 forint, a gyermek és nyugdíjas jegy 1620 forint lesz.

A nyugdíjas szervezeteknek ingyenes belépésre jogosító kártyát ad az önkormányzat, amelyet a tagjaik vehetnek igénybe.