Fidzsire most csak úgy mehetünk, ha kibérelünk egy szigetet

Balázs
A szigetbérlés ugyan drága, de cserébe új szintre emelhetjük vele a távolságtartást és még 11 haverunkat is magunkkal vihetjük.

Akár egy 21. századi Dekameront is tolhatnak azok, akik Kokomo szigetét kibérlik Fidzsin (nincsenek véletlenek ezt a szigetet konkrétan a dalról nevezték el). A mintegy 140 hektáron elterülő földi paradicsom külön engedélyt kapott a Fidzsi-szigetek kormányától a turistacsoportok fogadására.

Egyszerre csak egy, maximum 12 fős csoport tartózkodhat a szigeten és legalább 12 napig kell ott maradniuk. A csomagban benne van a Nadi reptérről Kokomora szállítás, ami helikopterrel, vagy hidroplánnal történik meg.

Már ebből is lehet sejteni, hogy nem a kékgallérosok pénztárcájához találták ki ezt a műsort és ez az érzés csak erősödik az emberben, amikor kiderül, hogy a vendégeknek inas is jár, meg egy csomó vízisport lehetőség, saját éttermek, villák, stb.

Egyelőre amerikai utazókat várnak Fidzsire és a kaland ott töltött éjszakánként 36 000 dollárba fáj majd (kb. 14,5 millió forint), szóval a 12 napos nyaralás ki is jön úgy 170 millióból.

(Via)