Élmény 2019. október 07.

Costa Smeralda – utazz környezetbarát, dizájnos óceánjáróval!

Szponzorált tartalom Élmény 2019. október 07.
A Costa idén ősszel avatja legújabb óceánjáróját.

Aki már utazott óceánjárón legalább egyszer életében, szinte biztos, hogy ismét el akar majd menni, aki pedig még nem próbálta, nem feltétlenül tudja, mi is abban a jó.  Pedig egy full extrásra felszerelt, szó szerint minden igényt kielégítő úszó szállodával minden nap más kikötőben megállni, újabb és újabb városokat, szigeteket és országokat felfedezni nem utolsó élmény, s erre semmilyen más módon nem nyílna lehetőség.

Persze egy komolyabb óceánjáró nem csak azért felejthetetlen élmény, amit a kikötőkben nyújt, de a fedélzeten található megszámlálhatatlan program és szolgáltatás miatt is.

A rutinos hajózók számára nem meglepetés a rengeteg étterem, bár, uszoda, napozófedélzet, kondi és színházterem, kaszinó, gyerekjátszó és egész napos animáció. Az azonban még a tapasztalt tengeri medvéket is izgalommal tölti el, amikor egy új hajót avatnak fel.

Ahogy azt a Costa teszi idén ősszel, amikor vízre bocsátja Smeralda névre keresztelt legújabb óceánjáróját.

A 337 méter hosszú hajó 6522 utasnak ad majd otthont, akik kényelméért az 1678 fős személyzet felel. Ahogy minden hajónak van koncepciója, úgy a Smeraldáét az olasz design és a piazzák, azaz terecskék hangulata határozza meg. A hajó kialakításában híres stílus és formatervezők segédkeztek a „dolce vita” szellemében, s ez az egyetlen hajó, mely valódi, az olasz design előtt tisztelgő múzeumnak is otthont ad.

A Smeralda legnagyobb innovációja mégsem ez, hanem, hogy a világon elsőként cseppfolyós gáz hajtja, így károsanyag-kibocsátása elenyésző.

 

 

 

 

 

 

17 utasszint, 11 étterem, 19 bár a fenntarthatóság jegyében

A fedélzeten található 17 utasszint mindegyikét 1-1 híres olasz város hangulata ihlette, és ez a hangulat a szobák berendezésében is visszaköszön. A vendégek 11 étterem és 19 bár kínálatából válogathatnak tülekedés és hosszú várakozási idő nélkül. A társaság mindent megtesz azért, hogy az ételek fenntartható forrásból származzanak, illetve, hogy a modern gasztronómiai trendeknek megfeleljenek.

Az ételeket híres séfek fejlesztették ki és állították össze, így minden egyes étkezés csúcsgasztronómiai élményt nyújt. Az egészséges életmód rajongóinak természetesen nem kell lemondani az egészséges ételek mellett a mozgás öröméről sem az utazás ideje alatt, hiszen 4 nagy medence, mindennel felszerelt ultramodern edzőterem és spa is a rendelkezésükre áll.

 

Új hajót avat a Costa hajótársaság: Costa Smeralda

7 éjszakás téli – tavaszi mediterrán hajóutak a Costa Smeraldával már 319 eurótól/fő! Foglaljon most!

Hirdetés

 

A Smeraldán minden korosztály talál magának szórakozási lehetőséget. A legkisebbek vidámparkban, a tinik gamer szobákban tölthetik a szabadidejüket, miközben a felnőttek színvonalas show műsorok, előadások, disco, koncerttermek programjait élvezhetik. A változatos szórakoztatásról profi animátorok gondoskodnak a hajó számos pontján. Szinte természetes, hogy az óceánjárón jó pár butik és boltocska található, így a tengeren sem kell lemondani senkinek a vásárlás örömeiről sem.

A Smeralda annyira tipikusan olasz, hogy ha valaki olyan szerencsés, hogy pár napot eltölt a fedélzetén, szinte biztos, hogy utána azonnal Olaszországba vágyik majd, hogy tovább élvezhesse a dolce vitát.

Karácsonyi és újévi hajóutak az új Costa hajóval

Légy te is a Costa Smeralda első utasai között! Karácsonyi hajóút már 639 €-tól/fő + ill.

Hirdetés

A Costa Smeralda 2019. november 30-án áll szolgálatba, és a ’Napfényes  Földközi-tenger’ fantázianéven futó útvonalat fogja hajózni. Ez az útvonal 8 nap/7 éj hosszú lesz, Savona, Marseille, Barcelona, Palma, Civitavecchia és La Spezia városokat fogja érinteni.

Hétéjszakás húsvéti hajóút az új Costa hajóval

Légy te is a Costa Smeralda első utasai között! Mediterrán hajóút savonai indulással már 649 €-tól/fő + ill.

Hirdetés

 

A Tensi Kft., a Costa hajótársaság vezérképviseleteként 20 éve foglalkozik tengeri hajóutak értékesítésével. 8 fős szakértői csapattal, törzsutas-kedvezményrendszerrel vár!

Keresés az oldalon