Világ 2020. március 10.

Álomfizetést adnak egy francia folyami luxusbárkán

Balázs Világ 2020. március 10.
Ha szeretnél magadnak egy különleges nyarat és van olyan ismerősöd, barátod, akivel remekül tudtok együtt dolgozni, akkor akár lehetnétek egy folyami luxusbárka felügyelői is Franciaországban.

A Silver Swan Recruitment nemrégiben tett ki egy felhívást, melyben a teljes nyári szezonra kínálnak állást két főnek, akik egy a francia vizeken hasító luxusbárka felügyeletét vállalják.

A páros egyik tagja matrózként, míg a másik vendéglátóként működne és a feladataik közé tartozik a vendégek kiszolgálása, valamint a folyókon, vagy tavakon zajló utazás zökkenőmentes lebonyolítása.

Az ideális jelölteknek jól kell tudniuk kommunikálni egymással, továbbá nem árt, ha lelkesek és hajlandók tanulni – mivel a munkába állás előtt át kell esniük egy alapfokú hajózási képzésen. Ezeken felül jó, ha rendelkeznek vendéglátói készségekkel, hiszen mégiscsak azért lesznek ott, hogy a vendégek jól érezzék magukat.

A fizetés havi 1 100 font (kb. 400 000 Ft), ezen felül jár szállás és étkezés is, ráadásul szabadon csatangolhatnak a bárkával, már ha épp nem tartózkodnak rajta vendégek.

Az állásra itt lehet jelentkezni, de tudni kell, hogy a várható roham miatt csak azoknak a jelentkezésére válaszolnak, akik felkeltik a cég érdeklődését.

Luxusbárka egy francia folyón (Forrás: Getty Images)

Ugyan ezt csak mi tesszük hozzá, de a pályázatból magától értetődik, hogy olyanokat keresnek, akik legalább társalgási szinten beszélnek angolul, hiszen nyelvtudás hiányában már a képzés alatt gondok támadnának.

(Via)

Keresés az oldalon