Világ 2021. július 28.

Így pihennek az olimpikonok és paralimpikonok az Airbnb-vel

Fatima Világ 2021. július 28.
Egyedi élményt kínál az Airbnb.

A Tokió 2020 olimpiai és paralimpiai játékok idején az Airbnb bemutatta a Made Possible by Hosts kampány legújabb videóit, hogy megossza a világgal, mi teszi egyedivé az Airbnb-t: a házigazdák és az élmények a hozzád hasonló vendégeknek – sőt, olimpikonoknak és paralimpikonoknak is. A két olimpiai vívó romantikus kiruccanásától a paralimpikon selejtező találkozója alatti tartózkodásig az Airbnb felvételei betekintést engedtek a sportolók emberi oldalába miközben utaznak, megszállnak és időt töltenek szeretteikkel, csapattársaikkal és edzőikkel.

Szerelmesek és vívók

Ysaora és Race, házigazdájuk Anne

Ysaora és Race két olimpiai vívó, akik szerelembe estek. Párizsba mentek egy romantikus kiruccanásra, ahol a házigazda a 14. kerületben, a város kellős közepén lévő lakásában fogadta őket – itt a szerelmesek megnézhették a környékbéli látnivalókat, és pihenhettek egy kicsit.

Együtt a csapat

A paralimpikon Blake Leeper és a csapat, házigazdájuk Richard

Blake Leeper, a paralimpikon sprinter talán egyedül versenyez, de mindig, mindenben számíthat a csapatára. Amikor kvalifikációs találkozója volt Dél-Kaliforniában, természetesen mindenkit elhozott – az edzőitől és barátaitól kezdve, feleségéig és kisbabájukig. Richardnak és kellemes otthonának köszönhetően mindenki egy fedél alatt lehetett együtt.

Medencés házak

Anita és Claire, házigazdájuk Sarah

Anita és Claire világklasszis olimpiai szinkronúszók, akik a formájuk megőrzése mellett szerettek volna szórakozni is egy hétvégén. Szerencsére Sarah háza lenyűgöző medencével és lehetőségek tárházával várta a sportolókat.

Ez csak néhány az airbnbs utazások milliói közül, amelyeket a nagyszerű házigazdák tettek lehetővé. Sok olimpikon és paralimpikon utazik vendégként az Airbnb-vel, sok közülük azonban vendéglátóvá is vált: több mint 200 olimpiai és paralimpiai online élményt kínálnak az Airbnb-n. Mind versenyzők, mind visszavonult sporthősök közreműködésével kínálnak egyedi élményeket, további információk itt.

Keresés az oldalon