Élmény 2020. november 18.

Az Airbnb online hozza el nekünk a Mikulást

Fatima Élmény 2020. november 18.
Koronavírus ide vagy oda, az idei év sem múlhat el Mikulás nélkül. Igaz, a karácsony előtti Mikulás látogatások nem adottak, ezért az Airbnb az egész Északi-sarkot meghívja az Online Experiences házigazdájává.

A cég segíteni akar a közösségnek abban, hogy továbbra is jövedelemhez jusson az év legforgalmasabb időszakában, ezért felhívta az összes Mikulást, manót és rénszarvast, hogy nyújtsák be ötleteiket egy online élmény megvalósítására. Emellett a Santa Visits USA-val is együttműködnek, hogy még több lehetőséget kínáljanak a Mikulással és az egész északi sarki bandával való találkozásra ebben az évben. Lesz itt ünnepi témájú  pizsamaparti, elf látogatás és még egy rejtélyes gyilkosság show is Mrs. Clausszal. A programok közt említik a Jelnyelvi Mikulást, a Télapó Storytime-ot egy díjnyertes íróval, de ünnepi dalok éneklése és újrahasznosított bábok készítése is várható.

Illusztráció: Getty Images

A koronavírus miatt sok Mikulásnak le kellett mondania arról a fix jövedelméből, ami az ünnepi szezonban való megjelenésből származik, így komoly pénzügyi nehézségekkel néznek szembe. Az Airbnb kezdeményezésével azonban áttérhetnek a virtuális látogatásra, és örömet is okozhatnak a vendégeknek – írja a Lonely Planet. A programokról és az árakról ide kattintva lehet tájékozódni.

Keresés az oldalon