Világ 2020. május 20.

100 ezer páros jeggyel ajándékozza meg az egészségügyi dolgozókat a Jetblue

Fatima Világ 2020. május 20.
A Jetblue légitársaság kétszeresen is tisztelgett a frontvonalban küzdő egészségügyi dolgozóknak: egyrészt három egyedi festésű repülőgépének New York feletti, alacsony áthúzásával, másrészt százezer páros repülőjegyet ajánlott fel nekik.

Miközben a Qatar Airwayskedvezményes jegyeket oszt az egészségügyi dolgozóknak világszerte, addig az egyik New York-i székhelyű légitársaság a Healthcare Hero program első lépéseként 10 ezer darab páros repülőjegyet osztott ki a városban dolgozó egészségügyi munkavállalók között – írja az AIRportal, hozzátéve: a maradék 90 ezer jegyet kisorsolják. Az utasok megjelölhetik azokat az ismerőseiket – köztük orvosokat, ápolókat, gyógyszerészeket, terapeutákat, szociális munkásokat –, akikről úgy gondolják, megérdemelnék a páros repülőjegyet.

Fotó: Getty Images

További meglepetések is várják a gazdáikat

Május 15-ig lehet benyújtani a rövid leírást arról, hogy miért az adott személy kapja meg az ingyenes repülőjegyet, ezenfelül a légitársaság 23 ezer alkalmazottja is dönthet arról, melyik egészségügyben dolgozó ismerősüknek szeretnének adni páros jegyet. A nyerteseknek csupán a reptéri illetékeket kell kifizetniük, persze csak a Jetblue által üzemeltetett járatra válthatják be a jegyet, azok közül azonban bármelyikre. Joanna Geraghty, a légitársaság ügyvezető igazgatója elmondta: 

“Tiszteljük azokat az egészségügyben dolgozókat, akik segítenek nekünk átvészelni ezeket a nehéz időket, és inspirálják az embereket. Ez lehetőség számunkra, hogy kimutassuk hálánkat az egészségügyben dolgozók hősies erőfeszítéseiért, nem csak itt, New Yorkban, hanem országszerte is.”

 

 

 

 

Keresés az oldalon