Ghost cikk blokk

Ghost cikk doboz

2020.01.23. 15:51

StartLogin súgó

StartLogin súgó - amit tudni érdemes

Kedves Startlap Felhasználónk!

Megújítottuk a Startlap regisztrációt és szolgáltatásunk funkcióit, és szeretnénk, hogy erről többet tudj. 

 

Itt a StartLogin! Mit tud, mi ez?

  • Több testre szabható funkciót ezzel fogsz tudni használni, ugyanis a StartLogincélja, hogy a felhasználóink egyetlen regisztrációval használhassák a különböző szolgáltatásainkat, valamint a különféle funkciókat - beleértve a hirdetésmegjelenítéseket és tartalomajánlásokat, valamint külön hozzájárulás esetén a közvetlen üzletszerzési célú megkereséseket - személyre szabottan kezelhessék a központi profil felületen, ezáltal szolgáltatásaink magasabb színvonalúak és üzleti működésünk eredményesebb lehet.
  • Elsőként mobilon adunk majd új dolgokat. Telefonon írd be hogy startlap pont hu és máris láthatod!
  • A Central Médiacsoport online portfóliójába tartozó oldalak a jövőben szintén csatlakozni fognak, így egyre több oldalt tudsz majd a StartLoginnal elérni a és használni.

Teendő, ha várod a StartLogint:

A Startlap belépés felületén egyszer össze kell kötnöd a régi regisztrációdat az új működéssel. Ha ez megtörtént, akkor már egy új belépési módot fogsz tudni használni, amivel sokkal több funkciót használhatsz majd, mint eddig. 

Teendő, ha nem szeretnéd a StartLogint:

Teendőd ekkor sincsen, mivel a StartLogin alá nem aktivált fiókokat egy idő után automatikusan törölni fogjuk, ha csak nem indítod el előbb a törlést, amit a Startlap profilodban bármikor megtehetsz.

Teendő, ha nem nem működik a StartLogint:

Nekünk ez még nagyon új. Hónapok óta teszteljük a rendszert. Azonban a Startlap olyan összetett lett az elmúlt 18 év alatt, hogy bármilyen hiba előfordulhat. ...és bármilyen hiba elő is szokott fordulni. :) Ezért ha hibát talász, kérjük, hogy az alábbi módon jelezd nekünk a lenti ügyfélkapu linken:

Kérjük, hogy írd meg:

  • milyen eszközön jött a hiba (pl: asztali számítógép, tablet, okostelefon, stb...)
  • milyen oprendszer-verziót használsz a hibásan működő StartLogin esetén (pl: Windows 10, Android 9, iPhone 10, stb...)
  • milyen böngészőben nem működik a StartLogin (pl. Chrome, Edge, Safari, FireFox, stb...)
  • pontosan milyen lépések előzték meg a hiba megjelenését?

Ha készítesz képernyőmentést (screenshot-ot), videót, az nyilván sokkal jobban segít. De ha le tudod írni a fentieket, akkor vélhetően előrébb leszünk.

Nagyon szépen köszönjük a segítséged és a türelmedet! 

Üdvözlettel,
a Startlap Csapata
https://ugyfelkapu.lap.hu