Tavaszi franciasaláta

Startlap - Startlap
Saját készítésű, üde tavaszi verziót hozunk házi majonézes tartárral és friss, ropogós zöldségekkel.

Higgyétek el, nem tart órákig összedobni, mégis sokkal egészségesebb és ízletesebb lesz a végeredmény. Sült húshoz, rántott halhoz, kaszinótojáshoz kiváló köret, de önmagában vagy szendvicsbe pakolva is nagyon klassz tud lenni.

Előkészítés: 25 perc

Főzés: 20 perc

Összesen: 45 perc

Kalória/adag: 376


A receptért kattints ide.

Ez is érdekelhet

képcím

A vártnál nagyobb izgalmak után jutott a kupadöntőbe a bajnok...

képcím

Magyar Péter hangfelvétele már az EU-s pénzekre is kihathat

képcím

Két hetet adott a kormány a forgalmazóknak, hogy csökkentsék a...