Szoktál alufóliával sütni-főzni? A szakértő elárulta, mennyire biztonságos
Az amerikaiak számára teljesen megszokott, hogy az alufóliát használják reggeli, ebéd és vacsora elkészítéséhez, ám az élelmiszerbiztonsági szakértők szerint ez némi kockázattal is járhat.
life.hu4 hete
Még több friss hír
Fürtökre szedhető kalács: gulyásleves mellé sütöttem, nem kell szeletelni, mindenki csak tép belőle
erdekesmagazin.hu23 órája
Töltés
Kapcsolódó
Sült gesztenye air fryerben: gyorsan elkészül és nagyon finom!
mindmegette.hu4 órája
Világbajnok csokikrém recept: ünnepi tortákba, süteményekbe isteni!
koloknet.hu6 órája
11 narancsos csoda, ami nem hiányozhat az ünnepi desszertestányérról
mindmegette.hu17 órája
A legjobb sütik adventre, amik sokáig elállnak a kekszes dobozban
mindmegette.hu20 órája
Eldőlt a nagy kérdés: most akkor kell dolgozni szenteste napján vagy sem?
mindmegette.hu22 órája
Így készül a legfinomabb, legszaftosabb vajpuha zúzapörkölt
erdekesmagazin.hu2 órája
Veszélyben a karácsonyi bejgli? Kiszorulóban a magyar dió a piacról
tulipgardencafe.hu8 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva