Szeletelj úgy zöldséget, mint a profik – Julienne, brunoise, rondelle, mi mit jelent?
A konyhai késekkel bánni nem könnyű, olykor azonban mindenkire ráfér egy kis újítás a főzés terén. Szeretnéd úgy szeletelni a zöldségeket, mint egy profi? Megmutatjuk a legismertebb ...
nosalty.hu3 éve
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Pizzafesztivállal és különleges ételekkel indul az idei Food Truck Show
travelo.hu10 órája
A só, mint varázsszer?!
habostorta.hu12 órája
Döntött az Európai Parlament: ez lesz a méz címkéjén
magyarmezogazdasag.hu20:18
A veterán autók újra végiggördülnek a balatonfüredi korzón
balatonica.hu1 órája
Olcsó kevert almás sütemény, ami egy óra alatt elkészül
mindmegette.hu10 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva