
Óvatosan az osztrigával – egyre veszélyesebb fogyasztani!
Egyre több kutatás hívja fel a figyelmet arra, hogy az osztriga nyers fogyasztása ma már jóval nagyobb kockázatot jelent, mint korábban, különösen nyáron.
A háttérben az áll, hogy a felmelegedő tengervíz ideális környezetet teremt bizonyos baktériumok elszaporodásának, amelyek az emberi szervezetbe jutva komoly megbetegedéseket is okozhatnak – figy
hamuesgyemant.hu3 hete
Még több friss hír

Évszázadokon át a királyok és császárok itala volt, ma már a nyár egyik legolcsóbb kedvence
hamuesgyemant.hu1 napja

Felkavaró történet: egy kardiológus szívrohamot kapott, így ismerte fel a tüneteket
mindmegette.hu1 napja

Eddig biztosan rosszul csináltad: kiderült, melyik időpontban a legjobb kávét inni
mindmegette.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó

Budapest–Baja Regatta: A világ leghosszabb egynapos folyami teljesítménytúrája
holmozogj.hu7 órája

Milyen a szeretetnyelved? A születési hónapod elárulhatja
bien.hu8 órája

Nyári szabadság – Jogok és kötelezettségek
karriertrend.hu13 órája

Ismét kanyaroghatnak a patakok – élőhelyek újulnak meg az Őrségben
magyarmezogazdasag.hu4 órája

Mi történt az átlagkeresetekkel? Így számol a KSH
haszon.hu6 órája

A megbocsátás erejével – 6 lépés a párkapcsolati sebek begyógyításához!
lifeandbody.hu10 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva