Hagyományos alföldi szárma
Ezt a receptet is mamámtól tanultam. A különbség e között és a sima töltött káposzta között az, hogy ezen rántás is van, és nem főtt a rizs, hanem nyers, ami teljesen megfő, miközben készül.
nosalty.hu1 hónapja
Még több friss hír
Sajttekercs és Stefánia szelet egyszerűen, nem is gondoltam, hogy ez ilyen finom lesz!
erdekesmagazin.hu10 órája
Töltés
Kapcsolódó
Három karácsonyi főétel, ami szinte magától elkészül
roadster.hu12 órája
Így süssünk mézeskalácsot egyszerűen 10 perc alatt!
edenkert.hu15 órája
Hat gyógytea, ami segít enyhíteni a szorongást
roadster.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva