Grúziának is van saját lecsója – így készítheted el a zöldséges finomságot!
Ahogy a Közel-Keleten, úgy a grúz (georgiai) konyhában is előszeretettel használnak csonthéjasokat, olajbogyókat, pitákat, mézet, datolyát és csicseriborsót, ám azt nem mindenki tudja ...
drive.hu1 hónapja
Még több friss hír
Immunvédelem a téli hónapokban: 5 étel, amivel fedezhetjük a napi cinkbevitelt
hamuesgyemant.hu16 órája
Töltés
Kapcsolódó
Kétszeres Magyar Brands díjat nyert a hazai wellness cég - Interjú Vezse Roland ügyvezető igazgatóval
spatrendonline.hu13 órája
Almás pite – az emlékek őre, ahogy a nagyi tanította
lifeandbody.hu15 órája
Az ízletes gyógynövény gyógyító ereje és konyhai felhasználása
tulipgardencafe.hu16 órája
Milyen a kedvenc karácsonyfadíszed? Ez megmutatja milyen vagy
storymix.hu22 órája
Óvatosan az aszalt gyümölcsök fogyasztásával!
agroforum.hu4 órája
Puncsos mézes süti
habostorta.hu11 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva