
Birsalmasajt egyszerűen
A birs egy kifejezetten kemény húsú, fanyarkás, illatos gyümölcs, amiből nem csak pálinkát érdemes főzni.
Aki odáig van a lekvárokért, annak érdemes kipróbálnia a birsalmasajt készítését is, ami szinte ugyanaz, csak jóval sűrűbb.
A megfelelő állag eléréséhez egyrészt nem szabad megpucolni, mivel a héjában és az alatt közvetlenül található a legtöbb
nosalty.hu9 hónapja
Még több friss hír

Évszázadokon át a királyok és császárok itala volt, ma már a nyár egyik legolcsóbb kedvence
hamuesgyemant.hu1 napja

Felkavaró történet: egy kardiológus szívrohamot kapott, így ismerte fel a tüneteket
mindmegette.hu1 napja

Eddig biztosan rosszul csináltad: kiderült, melyik időpontban a legjobb kávét inni
mindmegette.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó

Budapest–Baja Regatta: A világ leghosszabb egynapos folyami teljesítménytúrája
holmozogj.hu8 órája

Milyen a szeretetnyelved? A születési hónapod elárulhatja
bien.hu10 órája

Nyári szabadság – Jogok és kötelezettségek
karriertrend.hu15 órája

Ismét kanyaroghatnak a patakok – élőhelyek újulnak meg az Őrségben
magyarmezogazdasag.hu5 órája

Mi történt az átlagkeresetekkel? Így számol a KSH
haszon.hu7 órája

A megbocsátás erejével – 6 lépés a párkapcsolati sebek begyógyításához!
lifeandbody.hu12 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva