A tökéletes lágy tojás titka – így jön le könnyen a héja
Aki készített már életében lágy, vagy főtt tojást, esetleg rakott krumplit, bizonyára tapasztalta azt a jelenséget, hogy néha szinte egyben lejön a tojás héja, néha pedig akármilyen ...
femcafe.hu1 éve
Még több friss hír
Miért kell beáztatni a babot főzés előtt? Utánajártunk, valóban szükség van-e rá!
evamagazin.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Túrajó bejárás a tihanyi Víziverzumban
balatonica.hu5 órája
6 jel, hogy már nem vagy szerelmes a párodba
in.hu13 órája
Vendégek a jakuzziban! Hogyan készülj?
spatrendonline.hu17 órája
Videón az M0-on tekerő kaszkadőrjelölt kajafutár vakmerő mutatványa
mindmegette.hu12 órája
Egyedülálló szülő megosztaná… a nyarat, ha lenne kivel
wmn.hu15 órája
A "hal", amit még azok is imádni fognak, akik nem eszik az igazit
vince.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva