
A kávéimádók most figyeljenek!
Egy nemrégiben készült tanulmány megkérdőjelezi mindazt, amit eddig a kávéfőzésről gondoltunk.
Megállapították ugyanis, hogy a kávébabot jól le kell hűteni, mielőtt ledarálnánk, majd pedig főznénk belőle egy jó forró feketét.
Így jóval zamatosabb és ízletesebb lesz a kávénk.
cookta.hu9 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó

Megnevezték azt az italt, ami csökkenti a vérnyomást és a vércukorszintet
magyarhirlap.hu5 órája

Megvan a jogsi? Itt a 2 ok, amiért mégsem vezethetsz vele külföldön!
hovege.hu20 órája

Érdemes a gyereknek saját bankszámlát nyitni? Szakértő véleménye
koloknet.hu21 órája

Cukkinis–cheddar sajtos rudak, amit a család pillanatok alatt felfal
lender.hu17 órája

Miért nyalogatja a kutya a mancsát? Allergia, daganat és stressz is okozhatja
haziallat.hu20 órája

Így idd a kávét, ha jót akarsz az egészségednek
haszon.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva