Működnek a régi tartósítási módszerek: a zsírban lesütött hússal téltől nyárig kihúzhatjuk
Egyre fontosabbá válik a kérdés, vajon a mai világban is megállják-e a helyüket azok a húst tartósító módszerek, amelyeket a nagyanyáink használtak. Például a zsírban lesütés. Ellenőriztük!
egy.hu1 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó hírek
Szoliter növények télen: egyedül állva, egyedülállóan szépek
agroforum.hu6 órája
Koronaritkító metszések ősszel: ne hanyagoljuk el!
egy.hu12 órája
Most kell cselekedned! Így teleltesd a leandert, és a következő évben ontja majd a virágokat
kertesrecept.hu20 órája
Természetes adventi dekoráció a kertből: így állj neki
edenkert.hu23 órája
3 összetevős házi szer, ami pillanatok alatt megtisztítja az fekete odaégetett serpenyőket
kertesrecept.hu23 órája
Hogyan neveljünk kálát a lakásban?
agroforum.hu1 napja
Minden második háztartásban ott van és évente 40000-en halnak meg miatta
planetz.hu1 napja
Így teleltesd a levendulát novemberben, hogy megvédd a fagyoktól!
lender.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva