Kiemelt Hírek 2018. augusztus 01.

Will Smith egy zárás utáni külön tárlatvezetésen megnézte a Nemzeti Galériában a Frida Kahlo-kiállítást - videó

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 01.
És aztán mindenkinek elmesélte, hogy milyen jó volt.

Will Smith a hétvégén osztott meg egy videót a Magyar Nemzeti Galériában tett látogatásáról, ahol a Frida Kahlo-kiállítást nézte meg. Az Index feltett pár kérdést a galéria sajtóosztályának, a válaszból pedig kiderült néhány apróság a programról.

Went to the FRIDA KAHLO exhibit at Magyar Nemzeti Galéria, Hungarian National Gallery. WOW! If you don’t know about her life… Do yourself the favor!

Közzétette: Will Smith – 2018. július 28., szombat

A színész előzetes bejelentkezéssel érkezett a múzeumba, ahol a kiállítást tárlatvezetéssel tekintette meg. Egy nagyobb, körübelül 15 fős csapattal együtt ment, akik között családtagok, valamint egy operatőr és egy testőr is volt.

A társaság nyitva tartási időn kívül, július 12-én 20 órára beszélt meg időpontot az intézménnyel. A forgatásról előre nem egyeztettek, csak a látogatás időpontjában derült ki, hogy szeretnének kamerázni is.

A videó mellett Smith elismerően nyilatkozik a kiállításról, és mindenkinek azt ajánlja, hogy nézze meg. Erre még bőven lesz alkalom, hiszen alig három hete nyitotta meg a kapuit a tárlat, amelyre még november 4-ig várja az érdeklődőket a Magyar Nemzeti Galéria.

Keresés az oldalon