Különös levél érkezett VV Fanni haláláról

Startlap - Startlap
Az anyukáját is felzaklatta az új információ.

Az RTL Klub szerkesztősége egy titokzatos levelet kapott, amely 10 oldalon keresztül írja le VV Fanni halálának körülményeit – írja az nlcafe.hu.

A levél arról szól, hogy Fanni egy disznóvágáson járt, ahol alkoholt fogyasztott és bedrogozták, ami később a halálához vezetett. A levél kézhezvételét követően az RTL Klub munkatársai megkeresték a rendőrséget. A nyomozók berendelték őket az Országos Rendőrfőkapitányság Teve utcai székházába, majd a vallomások meghallgatása után jegyzőkönyv is készült az esetről.

Fanni édesanyját is felzaklatta a hír. A Blikknek azt mondta, nem tudja elképzelni, hogy a lánya vidéken járt volna az eltűnése napján, mivel a barátnője is azt mondta, vásároltak Fannival Budapesten, ezt követően pedig hazavitték őt a lakásába.

„Amikor bementünk a lakásba, akkor ott is volt a három nagy szatyor ruha bontatlanul” – mondta a kétségbeesett édesanya.

Dr. Lichy József, a család ügyvédje hozzátette, hogy azt sem tartja kizártnak, hogy valaki tudatosan szeretné elterelni a figyelmet a valós történtekről.

Ez is érdekelhet

képcím

"Ön engem pedofilnak tart?” - kérdezte a CNN meleg riportere...

képcím

Koronavírus itthon: több hónapos rekordok dőltek meg

képcím

Dömsödi Gábor havi 60 ezret keres, el kell árvereznie a...