VV Fanni családja szerint nem B. László a tettes

A rokonok szerint a lány testét is máshol kéne keresni.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-08 10:08

Fotó: RTL Klub

A magyar kriminalisztika történetének egyik legdrágább nyomozása az, amely a Való Világból ismert Novozánszki Fannit ügyében zajlik. A novemberben eltűnt fiatal lány minden bizonnyal gyilkosság áldozata lett, a gyanú szerint a tettes az előzetes letartóztatásban lévő B. László. A lány családja nem ért egyet a rendőrséggel, szerintük B. Lászlónak csak kisebb szerepe volt a tragédiában – írja a Bors.

 

Bár Katival, Fanni édesanyjával mostanában nem beszéltem, szerintem az egész család nevében mondhatom, hogy mi nem hisszük, hogy az előzetes letartóztatásban ülő B. László a gyilkos. Szerintünk ő csak szállító volt, aki elfuvarozta Fannit valahová, és ő az, aki úgymond elviszi a balhét. Nyolc hónap telt el, és én egy ideje igyekszem tudatosítani magamban, hogy Fanni sajnos, nagy valószínűséggel már nem él. Szeretnénk végre tisztességesen eltemetni és búcsút venni tőle, ha lenne egy hely, ahol meglátogathatnánk őt

– fejtette ki a lapnak Fanni unokatestvére, aki szerint könnyen lehet, hogy rokona testét nem a Dunában és kisebb tavakban kéne keresni, hanem inkább a lány otthonához közeli lakópark betonjában. Fanni eltűnésének idején ugyanis építkezések zajlottak alig 800 méterre a lakásától: az új lakóházak alapját már kiásták, és épp a betonozás következett.

Mai nap hírei

A frissen szerződtetett Suárez két góllal mutatkozott be az Atléticóban

eurosport.hosszabbitas.hu2 órája

Fotók: bekamerázták a luxusvillát, ahol Rogán él

ezalenyeg.hu6 órája

Örményország teljes katonai mozgósítást rendelt el

demokrata.hu7 órája

Új módszer az unokázós csalásoknál

szabadeuropa.hu9 órája

A jövő vonata robog Ausztriában

koponyeg.hu13 órája

50.000 Ft alatti bomba ajánlatok a hétvégére – Ne maradj le!

gsmring.hu14 órája

Rövid élet után gyors búcsú Mercedes X-class

gepmax.hu15 órája

5+1 dolog, amiről nem is gondolnád, de a szüleidtől örökölted

joy.hu16 órája