Visszatér a képernyőre Baukó Éva

Csatornát váltva lesz műsorvezető.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-13 11:40

Fotó: Facebook

Baukó Éva a Való Világ 2010-es műsorában tűnt fel, ahol egészen a döntőig jutott, ám ott a győztes Alekosz és a 2. helyezett Jerzy megelőzte.

Négy évvel ezelőtt hagyta ott az RTL Klubot, hogy a TV2 Édes élet című műsorában szerepeljen, majd a FEM3 Café műsorvezetője lett – ám mindössze csak három hónapra, mert élő adásban kaptak össze társával, Berki Krisztiánnal.

Ezek után kereste meg az RTL Klub, ahol a Belevaló egyik műsorvezetőjeként fog tevékenykedni, amit egyébként már korábban is vezetett.

„Amikor megkeresett a csatorna, majd’ kiugrottam a bőrömből. Komoly esély ez számomra, már csak azért is, mert korábban már vezettem ezt a műsort, és úgy éreztem, borzalmas voltam. Most végre megmutathatom, mennyit fejlődtem!” – mesélte bizakodva Éva a Blikknek. Valószínűleg nem is lesz probléma vele, azt mesélte, hogy a csatorna kérése az, felejtse el a műsorvezetői attitűdöt, a személyiség a fontos.

Műsorvezetőtársa sem lesz kevésbé megosztó: Gáspár Győzővel fog szerepelni, aki szintén gyakorlott csapattagnak számít a műsorban.

Mai nap hírei

Soha nem találnád ki, kivel élt George Clooney a leghosszabb ideig

unilife.hu8 órája

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

eletforma.hu9 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu10 órája

Schmuck Erzsébet petíciót indít

demokrata.hu13 órája

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu15 órája

Rettegve várjuk a -17 fokot, miközben a jövő hét végén a feje tetejére áll a világ

propeller.hu16 órája

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu16 órája

Olcsóbb iPhone érkezhet áprilisban

digitalhungary.hu19 órája