Kiemelt Hírek 2018. július 16.

Viselkedése miatt kerül utcára az anya, akinek a gyermekével a vonat elé ugrott a nagymama

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 16.
"Többekben is megrökönyödést keltett, ahogy a szerettei elveszítése után viselkedett."

Nem megfelelő viselkedése miatt kell távoznia horti otthonából annak az asszonynak, akinek négyéves kisfiával a karján a vonat elé vetette magát az anyja – számolt be a Blikk.

Juhász Brigitta édesanyja, Erika négyéves unokájával, Benett-tel idén májusban ugrott egy tehervonat elé Hort és Csány között. A sajtóhírek szerint a nagymama attól tartott, hogy szegény körülményeik miatt elveszik a családtól a gyermeket.

A Juhász család éveken át lakott abban a kertes házban, amit egy jótevőjük bocsátott rendelkezésükre. A ház tulajdonosa azonban úgy döntött, a mozgássérült nőnek mennie kell, a helyére pedig egy többgyermekes, szegény család költözik majd.

Sajnálom őt, de Briginek mennie kell a házamból. A településen nemcsak bennem, többekben is megrökönyödést keltett, ahogy a szerettei elveszítése után viselkedett. A részletekbe nem szeretnék belemenni, legyen elég annyi, hogy finoman szólva nem emésztette a búbánat a lelkét. Éppen ezért úgy gondolom, inkább annak segítek ingatlanhoz jutni, aki azt megbecsüli, és ahol több gyerek is van. Remélem, Brigi hamar talál magának másik lakást

– fogalmazott az egykori jótevő.

A lap egyébként úgy tudja, a tolószékkel közlekedő Brigittának van egy saját, nagyon rossz állapotú háza a településen.

 

Keresés az oldalon