Videón a 41 halálos áldozattal járó orosz kényszerleszállás

A Facebook megmutatta a központot, ahonnan a magyar EP-kampány csalóit szűrik, Mészáros Lőrinc szállodájával csábít a kormánypárti lap, a Ratkó-gyerekek már az idősotthonoknál tartanak. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-05-06 08:50

Fotó: MTI/AP/Riccardo Dalla Francesca

Videón, ahogy kényszerleszállást hajt végre egy orosz gép, több mint 40 utas meghalt

Az Aeroflot SSJ-100-as utasszállító gépe 78 főnyi utassal és személyzettel a fedélzetén kényszerleszállást hajtott végre a seremetyjevói repülőtéren vasárnap délután. A repülőtér biztonsági kamerájának felvételein látszik, ahogy a gép visszapattan a földről, majd miután másodszor is földet ér, kigyullad a hátsó része.

A követketkező két cikkben megtalálod a balesetről készült felvételt, valamint részletesen elolvashatod, hogyan történt a tragédia, és az is kiderül, mi vezethetett oda, hogy kényszerleszállást kellett végrehajtani.

Fizess elő a kormánypárti lapra, és egy hétvégét nyerhetsz Mészáros Lőrinc szállodájában

A közpénzekkel kitömött lap egy hétvégét ajánl egy közpénzekkel kitömött vállalkozó, közpénzekkel megtámogatott szállodájában

– fogalalja össze tömören a helyzetet a 24. Ide kattinva megtudhatod, melyik nagy múltú lapról van szó, amelynek vonatkozó oldaláról egy fotót is megnézhetsz.

Íme a Facebook irodája, ahonnan az EP-kampány tisztaságáért küzdenek

Dublinba invitálta a Facebook a sajtó néhány válogatott képviselőjét, hogy bemutassák azt az irányítási központot, ahol az európai parlamenti választásokba való beavatkozás elhárításán dolgoznak. A magyarok közül egyetlen portál munkatársait engedték be a nyílt napra, amelynek során igyekeztek úgy megmutatni a dolgokat, hogy semmi se derüljön ki…

Fotó: Wendy Maeda/The Boston Globe via Getty Images

Miért lett olyan fontos a Facebook számára az, hogy őrködjön a május 26-i választás befolyásmentes lebonyolítása felett? Hogyan manipulálhatók a közösségi oldalon keresztül az emberek döntései? Milyen lépéseket tesz a Facebook a választások tisztasága érdekében? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ ebben a cikkben.

Mi lesz az idősotthonokkal, amikor megérkeznek a Ratkó-gyerekek?

Olyan feszültséget fog okozni, hogy előbb-utóbb felrobban

– mondta a címben feltett kérdésről a Nyugdíjas Parlament Országos Szövetségének elnöke. Karácsony Mihály az ATV-n beszélt fő céljaikról. Ha érdekel, milyen, a nyugdíjasok számára létfontosságú ügyekért lobbizik a szövetség, valamint kíváncsi vagy bővebb beszámolóra az idősotthonok helyzetéről, itt olvass tovább.

“A politikai hatalom a közvetlen haszonélvezőinek körén túl úgyszólván mindenki mást becsap, először is az országra leselkedő veszélyek hamis szólamaival, másodszor pedig azzal a hazugságával, hogy a dolgok itt jól mennek”

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Ebben a cikkben egy interjút olvashatsz Kende Péter esszéíróval, társadalomtudományi kutatóval, akivel nemrégiben megjelent kötete apropóján beszélgettek. A társadalomtudós 1956 után emigrált Párizsba, de a magyar közélettől nem szakadt el. A riportban Kende többek között mesél a könyv születéséről, gondolkodásának alakulásáról, a Rákosi-korszakról, az emigrációról, és az Orbán-kormányról is.

Tovább zuhan a forint

Hétfőn kora reggel tovább gyengült a forint a főbb devizákhoz képest a bankközi devizapiacon. A részleteket erre a linkre kattintva olvashatod el.

Hétvégén nyit a libegő a Mátrában

Május 10-én végre átadják a mátrai libegőt, amely már tavaly elkészült, de csak most kapták meg az engedélyeket. Ide kattintva kiderülnek részletek a beruházásról és természetesen azt is megtudhatod, hol üzemel majd a felvonó. 

Az esernyőd lesz a legjobb barátod

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Hétfő estére jelentősen legyengül az a ciklon, amelynek a jelenlegi csapadékos időjárást köszönhetjük, de a száraz aszfaltnak nem sokáig örülhetünk. A következő napok részletes időjárás-előrejelzésétitt találod.

Mai nap hírei

Ne is álmondjunk utazásról, ha májusig nem kapjuk meg a koronavírus-vakcinát

bitcoinbazis.hu9 órája

Top 12 – Ételek, amelyek gyorsítják az öregedést

napidoktor.hu10 órája

Nagyon elvesztette a Fidesz Ferencvárost

168ora.hu10 órája

Érdekes infó a Windows 10 következő változatáról

itbusiness.hu11 órája

Hajnali havazás

koponyeg.hu13 órája

Hogyan fog a jövőben viselkedni a Nap, és ez milyen hatással lesz a Föld elektromos áramköreire és a műholdakra?

agroinform.hu14 órája

Nagyon vigyázz velük: ebből a 6 jelből ismerheted fel a megbízhatatlan embereket

joy.hu18 órája

Nyugdíj kisokos 2021 - Nyugdíjemelés, nyugdíjprémium, 13. havi nyugdíj

ado1szazalek.com18 órája