Végleg lemondott Havas Henrikről az ATV - Előkerült egy kínos felvétel

Kellemetlen állítások hangzanak el a videóban.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-12-13 07:08

Mint korábban megírtuk, Havas Henrik lekerült a képernyőről, miután a csatorna belső vizsgálatot indított a műsorvezetővel szemben elhangzott, szexuális zaklatási vádakkal kapcsolatban.

A Blikk információi szerint kedd délután az ATV vezetősége rendkívüli megbeszélésen döntötte el, hogy lemondanak Havas Henrikről. A döntés meghozatalában feltehetőleg szerepet játszott egy tegnap előkerült felvétel is.

A videó a Hal a tortán című műsor egyik 2014-es epizódjából származik, amelyen Görög Zita felháborodva utasítja rendre a mellette ülő Havas Henriket, aki a modell állítása szerint többször hozzáért a combjához.

– Többé ne érjen a kezemhez és a combomhoz – kérte Havastól  Görög Zita a vacsora közben. A modellt az sem nyugtatta meg, hogy a műsorvezető többször is elnézést kért.

– Komolyan, ez sértő! – tette hozzá Görög, aki a Blikk megkeresésére nem szerette volna kommentálni a három évvel ezelőtt történteket.

Az ATV hétfőn rendelte el a belső vizsgálatot, és december 31-éig ígértek döntést az ügyben. A vizsgálat idejére Havas lekerül a képernyőről.

Havas a lapnak azt nyilatkozta az üggyel kapcsolatban, hogy „nem foglalkozik ezekkel a dolgokkal”

 

Forrás: Blikk

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt