Kiemelt Hírek 2018. július 25.

Vasvillával és kaszával támadt volt apósára egy férfi Somogyapátiban

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 25.
A vej annyira feldühödött amikor meglátta apósát, hogy véletlenül még saját magába is belevágta a kerti szerszámokat.

Vasvillával és kaszával támadt Somogyapátiban volt apósára egy férfi, majd szétverte az autóját és dühében még saját magába is véletlenül belekaszált – számolt be a police.hu.

Július 24-én estte hétkor jelezték a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságnak, hogy Somogyapátiban többen összeverekedtek. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy volt após és veje nézeteltérései fajultak el ilyen súlyosan.

Fotó: police.hu

Az após szerette volna megbeszélni a konfliktust, ezért elment volt veje házához, a 35 éves férfi viszont pokoli haragra gerjedt a látogatótól, kirohant az utcára és egy vasvillával hátbaverte a férfit, aki az ütéstől könnyebben megsérült.

A vej ekkor egy kaszát vett magához, és azzal próbálta megsebesíteni volt rokonát, de végül saját lábát sikerült elvágnia a szerszámmal, így ő is könnyű sérüléseket szenvedett. Ezután az após autójának ment neki, és a kaszát belevágta a kocsi szélvédőjébe.

Fotó: police.hu

A szigetvári rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a fiatal férfi ellen.

Keresés az oldalon