Vágó Istvánt halálosan megfenyegették

Berki tilosban parkolt, miközben aláírásokat gyűjtött Kőbányán forrónadrágos stábjával. Annyira brutális kommentet írtak Tóth Gabinak a gyerekéről, hogy letiltotta az oldaláról a hozzászólásokat. Majka megható projektet indít a hátrányos helyzetű fiataloknak. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-26 13:00

MTI Fotó: Kallos Bea

Vágó István hozzá van szokva a durva üzenetekhez, de most egy olyan fenyegetést kapott, amitől ő is kiakadt

Vágó István számára a rosszindulatú üzenetek világa egyáltalán nem ismeretlen terep, az egykori műsorvezető postaládájába most viszont valami olyasmi érkezett, ami kiverte nála a biztosítékot. Ha kíváncsi vagy, mit írtak a kvízmesternek, akkor ezt a cikket olvasd el.

Fotó: Berki tilosban parkolt, miközben aláírásokat gyűjtött Kőbányán forrónadrágos stábjával

Még mindig nehéz napirendre térni afelett, hogy Berki Krisztián indul a főváros főpolgármesteri székéért, és az alábbi cikkben található fotó sem éppen arról győzi meg az embert, hogy egy komolyan vehető jelöltről van szó. Az egykori Fradi-vezért ugyanis lekapták, ahogy tilosban parkolt a kocsijával, miközben aláírásokat gyűjtött. Ráadásul a politikai karrierre áhitozó Berki és lábvillantós kampánycsapata a szignók beszerzését sem valami lelkesen csinálta. A fotók és további részletek itt találhatók.

Annyira brutális kommentet írtak Tóth Gabinak a gyerekéről, hogy letiltotta az oldaláról a hozzászólásokat

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma életemben először végre láthatom a tűzijátékot élőben🇭🇺🙏🏻 hálás vagyok 🤰🏼

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Tóth Gabi Instájának legfrissebb bejegyzése egy roppant felkavaró hozzászólás apropóján született arról, hogy miért tiltja be a kommentelést. Igazából tényleg annyira erős kommentről van szó, hogy egyáltalán nem csodálkozunk az énekesnő döntésén. A kommentért és Tóth írásáért ide kattints.

Majka megható projektet indított nehéz sorsú fiataloknak

Már régóta gondolkozott Majka azon a tervén, amellyel hátrányos helyzetű ózdi gyerekeknek szeretne segítséget nyújtani, most pedig végre társaival közösen megtették az első lépéseket.

“A színpadra lépés előtt még a könnyeimmel küszködtem” – Pásztor Anna egy évvel azután, hogy rajongója meg akarta ölni, újra fellépett a Budapest Parkban

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HOLNAPUTÁN: PARK!!!!!!!:)

Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) által megosztott bejegyzés,

Egy évvel az után, hogy a Budapest Parkban meg akarta ölni egy rajongója, Pásztor Anna ismét koncertet adott ezen a helyszínen. Az énekesnőnek határozott célja volt a fellépéssel, de a biztonságát ezúttal nem bízta a véletlenre. A következő cikkben Pásztor elmeséli, hogyan élte meg a trauma felidézését, valamint az is kiderül, milyen óvintézkedéseket tettek a zavartalan szórakozás érdekében.

Ezért váltott életmódot Caramel

Egész nyáron koncertezik, pihenni alig van ideje, mégis a konditermek rendszeres látogatójává vált Caramel. Az énekesnek nyomós oka van a testedzésre, amelyet ebben a cikkben árul el. Ugyanitt a házasságáról, valamint arról is beszél, milyen a viszonya a magyar tájakkal.

Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea autóbalesetet szenvedtek Ázsiában

Demcsákkifogyhatott az indiai férjével kapcsolatos eseményekből, legalábbis nem igazán lehet másra következtetni abból, hogy miért éppen most húztak elő egy olyan témát, ami nem éppen ma történt. Demcsákot és Kandászt ugyanis természetesen nem a napokban, hanem még az Ázsia Expressz forgatásán érte baleset, mégis most először számoltak be az esetről. Az alábbiakból kiderül, miként történt a karambol, ami miatt majdnem kiestek a műsorból.

A frissen szakított Kárpáti Rebeka elárulta, mik a tervei

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jó reggelt! 💛 #legyenszepnapotok #koszonomhogyvagytoknekem

ʀᴇʙᴇᴋᴀʀᴘᴀᴛɪ · 𝕝𝕚𝕗𝕖𝕤𝕥𝕪𝕝𝕖𝕓𝕝𝕠𝕘𝕘𝕖𝕣 (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés,

Kárpáti Rebeka és focista exe már az esküvőt tervezték, mielőtt felbontották a kapcsolatukat, a színésznő azonban meglepően nyugodtan nyilatkozott arról, mik a tervei a jövőre nézve.

Mai nap hírei

Megérkezett a jövő kerékpárja – ilyet nem látni a biciklitárolóban

bitcoinbazis.hu8 órája

Matteo Salvini üzenetet küldött Orbán Viktornak a Fidesz kilépése után

demokrata.hu9 órája

Erős földrengés volt az előbb Görögországban

444.hu9 órája

Jason Statham gyönyörű felesége, Rosie Huntington-Whiteley fotósorozatban mutatta meg csodás alakját

joy.hu12 órája

A következő tíz mobil jelenleg a legerősebb a középkategóriában az AnTuTu szerint

gsmring.hu13 órája

Lakner Zoltán: A Fidesz a túlzott ellenségkép-gyártással a saját leváltását hozza el

168.hu13 órája

Mit kell tenni, ha elvirágzott a cserépben tartott jácint?

edenkert.hu16 órája

Koronavírus – További szigorítások jönnek?

napidoktor.hu17 órája