Kiemelt Hírek 2018. július 01.

Új taggal bővült Gyurcsány Ferenc családja - fotó

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 01.
"Három hónapos vagyok és sokat rosszalkodom."

Gyurcsány Ferenc szeretett kutyája, Totó május végén elpusztult. A DK elnöke nagyon közel állt az ebhez, a sok közös hivatalos és nem hivatalos fotóról a politikus követői is ismerhették a kis kedvencet – írja a Blikk. A család most úgy döntött, újabb állatot fogad be: a Facebookon mutatták be Zsazsát, egy három hónapos keverék kutyát, akit egy kiskunfélegyházi menhelyről vittek haza.

Kezüket csókolom, nénik és bácsik! Zsazsa vagyok. Azt mondják, hogy az utcán találtak. Ketten voltunk. Én és a testvérem. Őt Totonak hívják. Elvittek bennünket egy helyre, ahol magányos kiskutyákra vigyáznak. Ma jött értem két csupaszbőrű ember, Anna és Feri. Azt mondták, hogy mostantól ők a barátaim, és elvittek Marcihoz. Már itt vagyok.
Úgy hallom, fontos, hogy genetikailag homogének legyünk. Én azt hiszem, nem vagyok homogén. De igazából nem tudom, ez mit jelent. Ha magamra nézek, akkor nem tudom milyen fajtájúak voltak a szüleim. Én egyszerűen csak kutya vagyok. De állítólag így is szeretni fognak.
Új barátaimnak volt egy másik kutyája. Úgy hívták, mint a testvéremet. Totó volt a neve. Ő meghalt. De azt nem tudom, hogy ez mit jelent. Csak most ő nincs itt. Állítólag nagyon szerették. Azt remélem, engem is szeretni fognak.
Három hónapos vagyok. Sokat rosszalkodom, de Marci azt mondta, ő is szokott rosszalkodni, de Klári és Feri nem mérges emiatt. Talán rám se lesznek mérgesek.

– írja Zsazsa nevében a politikus, aki mindenkinek ajánlja a menhelyet, ahol elképesztő tisztaság és rend van, tele kedves emberrel és bájos, gazdira váró kiskutyával.

Kezüket csókolom, nénik és bácsik! Zsazsa vagyok. Azt mondják, hogy az utcán találtak. Ketten voltunk. Én és a…

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2018. június 30., szombat

Keresés az oldalon