Kiemelt Hírek 2018. április 22.

Tömegverekedés tört ki egy lagzin, mert az újdonsült férj rögtön válni akart

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 22.
A férfit az bosszantotta fel ennyire, hogy felesége szülei még el akartak köszönni lányuktól a nászút előtt.

Káoszba fulladt egy egyiptomi pár esküvője, miután a férj a lagzin kijelentette, hogy válni akar, írja a Daily Mail.

A férfi igazán meglepő oknál fogva hozta meg ezt a hirtelen döntést: nagyon felidegesítette, hogy felesége szülei el akartak köszönni lányuktól, mielőtt elindulnak a nászútra.

A pár éppen beszállt az autóba, amikor a szülők odaléptek, és kérték, hadd töltsenek el még egy percet gyermekükkel. A férj irtózatos haragra gerjedt, és ordítva magyarázta, hogy miért akarnak most is a lánnyal lenni, amikor már eddig is minden estét vele töltöttek.

Az ara nagybátyja megpróbálta lenyugtatni a felbőszült férfit, de hiába próbálkozott. A férj kiszállt az autóból, és közölte, hogy el fog válni. Pillanatokkal később hatalmas verekedés tört ki, a két család tagjai egymásnak estek, székeket és fémtárgyakat dobáltak, öt ember megsérült.

A feleség ezután közös otthonukba ment, de férje nem volt hajlandó vele tartani. A férfi ehelyett szülei házába ment haza, és azóta sem mondott le válási szándékáról.

Egyiptomban egyébként igen magas a válások száma: a tavalyi évben a városi népesség 60,7 százaléka, míg a vidéki emberek 39.3 százaléka bontotta fel házasságát. A fő válóok a pénz, a bizalom hiánya, a drogfüggőség, és a rokonok túlzott közbeavatkozása a fiatalok életébe.

Címlapkép: Thinkstock

 

Keresés az oldalon