Több száz milliót nyert egy magyar pókeres a legnagyobb európai versenyen

Bujtás László pályafutása legnagyobb sikerét érte el a csehországi tornán.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-11-07 14:09

Bujtás László (Fotó: Instagram)

Nagyon sikeres eredménnyel zárta Európa legnagyobb pókertornáját, a WSOPE Main Event versenyét Bujtás László magyar játékos. A csehországi Rozvadovban rendezett megmérettetésen 534 pókeres indult, és Bujtásnak sikerült a második helyen végeznie – írja a Bors.

A döntőn még nagyon jól indított a magyar fiú, de végül az angol Jack Sinclair lett az első, így ő vihette haza a több mint egymillió eurós fődíjat, vagyis mintegy 320 millió forintot, illetve egy értékes karkötőt.

Sajnos a fináléban nem jött be a blöfföm Sinclair ellen, ezzel elbuktam a zsetonjaim jelentős részét, utána pedig nem kaptam olyan lapokat, amikkel vissza tudtam volna jönni a játékba. Ez sajnos benne van a pókerben

– fejtette ki Bujtás. A fiatal játékos mostani győzelme az eddigi legjelentősebb sikere, amiért nagyon szép nyeremény járt: Bujtás László 693 ezer eurót, vagyis körübelül 215 millió forintot kapott. Azt, hogy mire fogja költeni a pénzt, nem árulta el. A pókerversenyzőtt több magyar barátja is elkísérte a kaszinóba, ami hatalmas erőt adott a magyar versenyzőnek, majd a játék után együtt ünnepelték a második helyezést.

Bujtás László azonban nem pihen a babérjain: máris elindult a Bahamák felé, ahol nyaralni és versenyezni egyaránt fog.

Hozzászólások