Több késelés történt egyszerre Angliában

Startlap - Startlap
Négy ember is sérüléseket szenvedett, óriási volt a felfordulás.

Négy ember is sérüléseket szenvedett, óriási volt a felfordulás. Pánik tört ki Észak-Londonban, miután egy férfi késsel fenyegette a Hackney Central állomáson várakozókat, egy embert pedig megszúrt – írja a Blikk. A férfi hatalmas késsel támadt a csúcsforgalomban utazókra, ám nem az volt az egyetlen eset Angliában abban az időben.

Birminghamben három embert is megkéseltek. A szemtanúk elmondása szerint az utasok egymást taposták, hogy meneküljenek. Egy férfi szerint a támadó, miközben körülbelül 12 centis késével megrohamozta az utasokkal teli vonatot, azt kiabálta, hogy „ne szórakozz velem, vagy megöllek”.

„Mind megijedtünk. A srác, akit leszúrtak, futott, amíg össze nem esett. A mellkasa vérzett” – mondta egy másik szemtanú.

A rendőrök gyorsan megérkeztek a helyszínre, majd őrizetbe vették az elkövetőt. Az eset után a Highbury & Islingtont és Stratfordot összekötő vonalról utasok százait evakuálták. A brit rendőrség azt kéri, hogy bárki, aki egyéb fontos információval tud szolgálni, keresse a rendőrséget.

Ez is érdekelhet

képcím

Már egymásra is fegyvert fognak az orosz katonák a brit...

képcím

Gyurcsány: Nem segítek Orbán Viktornak

képcím

Népviseletbe öltöztetett óvodások fogadták a fideszes...