Szerető férje vette védelmébe az anyát, miután a kommentelők csúnyán támadták striái miatt

Startlap - Startlap
'Nem csúnyák és elhasználtak, hanem gyönyörűek, fontosak és bátrak. Anyák.'

Szinte nincs olyan nő, akinek szülés után ne változna meg a hasa, vannak azonban olyanok, akik ahelyett, hogy az anyaság szép és tiszteletreméltó jelét látnák a “mama hasakban”, undorító dolognak tartják a női test ezen természetes változását – írja a Mirror.

 

Sharny Kieser 39 éves, hat gyermeket szült, és ennek maradtak nyomai a testén. Az édesanya nem zavartatja magát, és büszkén vállalja testét olyannak, amilyen, a striáival együtt. Sharny sokat edz, és Instagram-oldalát is annak szentelte, hogy segítsen az anyáknak szülés után újra formába jönni. 

 

I just love this chick! Happy birthday Sharny! Xx

Sharny and Julius (@sharnyandjulius) által megosztott bejegyzés,

 

Miközben rengetegen dícsérik őt, amiért nem takarja el a valóságot, sokan durván támadják hasa miatt, mondván miért nem photoshopolja ki “az undorító striáit”.

 

Sharny férje nem ért egyet velük. Mint írta, szerinte az anyák erejét szimbolizálják a csíkok.

Hiszek abban, hogy egy magabiztos nő teste (mint a feleségemé) sokkal szebb és szexisebb, mint egy bizonytalan lányé (akiket a közösségi médiában látni szoktunk). Nem felszínesek, de az életük felszínes még. Remélem, hogy amikor elmélyül a személyiségük, és megszerzik a sebeiket, striáikat, tudni fogják, hogy nem csúnyák és elhasználtak, hanem gyönyörűek, fontosak és bátrak. Anyák

– vélekedik a férfi.

Ez is érdekelhet

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat

képcím

Afganisztán: vasárnap éjjel érkezhet Budapestre a magyar...

képcím

Oltás és korábbi fertőzés nélkül is megkapták az oltási...